Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πού το πάνε οι «γείτονες»...; «Έλληνες παρενόχλησαν τουρκικό ψαροκάικο στην Ζουράφα»... Γνωστός ο ψαράς

Συνεχίζοντας το κρεσέντο των μυθευμάτων και της προσπάθειας δημιουργίας επεισοδίου ντε και καλά, οι Τούρκοι κατηγόρησαν την ελληνική ακτοφυλ...




Συνεχίζοντας το κρεσέντο των μυθευμάτων και της προσπάθειας δημιουργίας επεισοδίου ντε και καλά, οι Τούρκοι κατηγόρησαν την ελληνική ακτοφυλακή, ότι παρενόχλησε για δεύτερη φορά το σκάφος του γνωστού θεατρίνου Τούρκου ψαρά İlker Özdemir, ο οποίος φυσικά και ψάρευε σε διεθνή χωρικά ύδατα μεταξύ Ίμβρου και Σαμοθράκης, αλλά δίπλα στην βραχονησίδα Ζουράφα, την οποία έχουν βάλει στο μάτι οι Τούρκοι.

Ο γνωστός Τούρκος ψαράς İlker Özdemir, ( πασίγνωστος για τα θεατρικά του στο you Tube), μετέβηκε στην βραχονησίδα Ζουράφα για δεύτερη φορά, και όπως γράφει ο τουρκικός τύπος “παρενοχλήθηκε” από την ελληνική ακτοφυλακή παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε διεθνή ύδατα.

Η φράση “ διεθνή ύδατα” είναι το ύποπτο αφήγημα των Τούρκων για να γκριζάρουν μια περιοχή, και στην συγκεκριμένη περίπτωση μια βραχονησίδα με τεράστια σημασία.

“Το ελληνικό σκάφος προειδοποίησε το σκάφος του Οζντεμίρ, το οποίο κινούνταν χωρίς να εγκαταλείψει την πορεία του και οι στιγμές παρενόχλησης καταγράφηκαν.

Ο İlker Özdemir, ο οποίος στο παρελθόν είχε αψηφήσει τους Έλληνες Λιμενικούς μη ενδίδοντας στις παρενοχλήσεις του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος, μοιράστηκε αυτές τις στιγμές στον λογαριασμό του στα social media.

Ο ίδιος τόνισε δηλώνοντας ότι το περιστατικό συνέβη σε διεθνή ύδατα, είπε: «Αυτό μας συμβαίνει κατά καιρούς, ψαρεύουμε σε αυτές τις περιοχές. Αλλά τα μέρη που βρισκόμαστε είναι διεθνή ύδατα, το λέμε δυνατά.

“Γαλάζια πατρίδα” από κάθε άποψη, δεν κουράζονται να μας παρενοχλούν. Δεν θα κουραστούμε να τους απαντάμε. Το κράτος μας είναι μαζί μας, το Λιμενικό μας είναι μαζί μας. Πάντα το λέμε, το λέμε για να ξέρετε. Είχαμε πάλι προβλήματα, μας πίεσαν ξανά. Τους ξεφορτωθήκαμε πάλι και φαίνεται ότι αυτό θα συνεχιστεί», γράφει το τουρκικό άρθρο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα πλέον καθώς οι Τούρκοι δεν περιορίζονται στο να ψαρεύουν -παράνομα φυσικά- στα ελληνικά νερά , αλλά κλέβουν και τα παραγάδια των Ελλήνων ψαράδων. pentapostagma.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.