Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Διώξτε την, είναι αντισημίτισσα!» Το νέο αριστερό παραμύθι για την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Μαριάνθη Παγουτέλη!

  Μεταφέρουμε από τον έντυπο "Στόχο" Του Θ. Χατζηγώγου_Θα πω κάτι για να καταλάβει και ο τελευταίος κάφρος αναγνώστης την τεράστια...

 


Μεταφέρουμε από τον έντυπο "Στόχο"


Του Θ. Χατζηγώγου_Θα πω κάτι για να καταλάβει και ο τελευταίος κάφρος αναγνώστης την τεράστια δύναμη της Αριστερής Προπαγάνδας που καταφέρνει να επιβάλει ως ιστορικά γεγονότα ακόμη και τα παραμύθια της (Λαμπράκης, Πέτρουλας, Ηλένια κλπ) και να τα στρέφει εναντίον ημών των πατριωτών. Κλασικό τελευταίο παράδειγμα το 4χρονο κοριτσάκι από το Αφγανιστάν, που τάχα πέθανε από τσίμπημα σκορπιού σε νησίδα του Έβρου. Επί εβδομάδες προσπαθεί η Κυβέρνηση να πείσει τους Έλληνες ότι πρόκειται για ένα ακόμη πελώριο ψέμα των Αριστερών. Μάταιος κόπος: Η Κοινή Γνώμη έχει πειστεί από την οργανωμένη προπαγάνδα των μπολσεβίκων και των δικαιωματιστών ότι όντως ένας σκορπιός σκότωσε ένα ταλαίπωρο προσφυγόπουλο, επειδή καθυστερήσαμε να το περιθάλψουμε!..

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ… ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

Δείτε τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες με την νεοεκλεγείσα (από το υπουργικό συμβούλιο) αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Μαριάνθη Παγουτέλη: Επειδή η εν λόγω εφέτης ήταν μεταξύ αυτών που το 2009 αθώωσαν τον «Πατριάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού» Κώστα Πλεύρη στην διαμάχη του με το ΚΙΣ για το περίφημο βιβλίο του «Εβραίοι όλη η Αλήθεια», σύσσωμη η Αριστερά έχει ξεσηκωθεί εναντίον της και σε συνεργασία με το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο» θέλουν να την καταργήσουν και να την στείλουν για σύνταξη.

Μάλιστα, οι μπολσεβίκοι ανεκάλυψαν και κάποια αντισημιτική ιστοσελίδα στην οποία υποτίθεται ότι έγραφε σχόλια η κ. Παγουτέλη με το ψευδώνυμο marianaonice. Σε ένα από αυτά τα σχόλια, έγραφε επί λέξει: «Κωλοεβραίοι! Μακάρι να τους εξόντωνε τελείως ο Χίτλερ!»

Μάταια η κ. Παγουτέλη έχει επανειλημμένως διαψεύσει ότι είχε ποτέ την παραμικρή σχέση με το εν λόγω αντισημιτικό ιστολόγιο κι ότι έγραφε αντιεβραϊκά σχόλια με την υπογραφή marianaonice (= Μαριάννα στον πάγο)! Οι μπολσεβίκοι, με επικεφαλής τον απηνή διώκτη των Ελλήνων Πατριωτών, Δημητράκη Ψαρρά, το έχουν «περάσει» στην Κοινή Γνώμη σαν αληθινό γεγονός, με αποτέλεσμα να κάνουν ολόκληρα αφιερώματα τις τελευταίες ημέρες στον διορισμό της «αντισημίτισσας» κυρίας Παγουτέλη ως αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες και το ίδιο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων!..

ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΣΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!..

Ο τεράστιος θόρυβος που δημιουργήθηκε, ανάγκασε την κ. 32Μαριάνθη Παγουτέλη να κάνει νέα δήλωση την περασμένη Δευτέρα 5/9 απαντώντας στο ΚΙΣ: Λέει, μεταξύ άλλων, ότι για το βιβλίο του Πλεύρη «έκρινα με βάση τον νόμο και τη συνείδησή μου περί της απαλλαγής του ως άνω κατηγορουμένου, αναλύοντας πλήρως τη νομική άποψή μου. Αλλωστε, η απαλλακτική αυτή άποψη επικυρώθηκε με την υπ’ αριθ. 913/2009 απόφαση του Α' Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών και με την υπ’ αριθ. 3/2010 απόφαση της Ολομελείας του Αρείου Πάγου». Κι αμέσως μετά εκφράζει τον σεβασμό της προς τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό, και καταδικάζει κάθε μορφή αντισημιτισμού!..

Μάταιος κόπος, οι μπολσεβίκοι και οι δικαιωματιστές επιμένουν ότι η κ. Παγουτέλη είναι «ελέφαντας», υπενθυμίζοντας ότι στο 32 σελίδων σκεπτικό για την αθωωτική απόφασή της για το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη το 2009 είχε καταφερθεί εναντίον του… Ταλμούδ!.. Έγραφε μεταξύ αλλων στο εν λόγω σκεπτικό η εφέτης: «…Ο συγγραφέας αναφέρεται σε περικοπές από τα ιερά βιβλία Ταλμούδ, τα οποία αναμφισβήτητα περιέχουν μισαλλόδοξες και αντιχριστιανικές διδαχές, κόντρα σε κάθε έννοια ανθρωπισμού και ως εκ τούτου επισημαίνει δικαιολογημένα ότι ο Εβραίος που υιοθετεί αυτές προφανώς στερείται ανθρωπισμού».

Σε άλλα σημεία της 32σέλιδης αναφοράς όπου εξηγεί την απόφασή της, η κ. Παγουτέλη κρίνει ότι ο Πλεύρης «αποκαλεί υπάνθρωπο Εβραίο όχι τον Εβραίο γενικά, αλλά τον εγκληματία πολέμου Εβραίο» και ότι «υιοθετεί την άποψη των ναζί, χωρίς σκοπό εξυβρίσεως ή προκλήσεως σε πράξεις βίας, ότι η λευκή φυλή δεν θέλει σημίτες στην Ευρώπη». 

Μάλιστα, οι δικαιωματιστές κατηγορούν την κ. Παγουτέλη ότι κατά την διάρκεια της δίκης του βιβλίου του Κ. Πλεύρη, κατέκρινε τους μάρτυρες κατηγορίας εβραϊκού θρησκεύματος διότι «με υπεκφεύγουσες εκφράσεις απέφυγαν να δηλώσουν ρητά αν καταδικάζουν ή όχι το Ταλμούδ»!..

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΩΫΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ

Αυτό το τελευταίο μπορώ να το διαβεβαιώσω κι εγώ από τις δικαστικές μου διαμάχες με τον Π. Δημητρά, εξαιτίας κάποιων κειμένων μου: Όλοι οι επιφανείς Εβραίοι που κατέθεσαν ως μάρτυρες στο Δικαστήριο απέφευγαν όπως ο Διάβολος το λιβάνι να καταδικάσουν τις κάργα ρατσιστικές απόψεις το Ταλμούδ. Μάλιστα, θυμάμαι τον μακαρίτη, τότε Πρόεδρο του ΚΙΣ, Μωϋσή Κωνσταντίνη, να λέει στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου: «Το Ταλμούδ είναι 64 μεγάλοι Τόμοι, κυρία Πρόεδρε και δεν έχω προλάβει να το διαβάσω ολόκληρο. Πού να ξέρω, λοιπόν, τι γράφει μέσα, αν συμφωνώ με τις απόψεις του, κι αν ο κ. Πλεύρης το έχει διαστρεβλώσει;»!..

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Η αποτυχημένη Αριστερά σε συνεργασία με τους Δικαιωματάκηδες κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλο ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ με την νεοεκλεγείσα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Μαριάνθη Παγουτέλη, που τάχα είναι αντισημίτισσα επειδή δεν κατεδίκασε το 2009 τον Κώστα Πλεύρη για το θρυλικό βιβλίο του «Εβραίοι όλη η Αλήθεια»...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.