Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκική αντιπολίτευση: «Ο Ερντογάν παρακολουθούσε την κατοχή των νησιών (από τους Έλληνες) για χρόνια»

   Για σιωπή απέναντι στην "κατοχή των νησιών" από την Ελλάδα κατηγόρησε σήμερα τον Ερντογάν η αξιωματική αντιπολίτευση. Ο εκπρόσ...

  



Για σιωπή απέναντι στην "κατοχή των νησιών" από την Ελλάδα κατηγόρησε σήμερα τον Ερντογάν η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Φαίκ Οζτράκ, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής, υποστήριξε ότι, όπως και στο παρελθόν έχει θυσιάσει εύκολα τα συμφέροντα της χώρας μπροστά στις πιέσεις των μεγάλων δυνάμεων, το ίδιο θα κάνει τώρα και με την Ελλάδα, που έχει "καταλάβει νησιά του Αιγαίου".

«Ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά των πραξικοπηματιών είναι ότι θυσιάζουν εύκολα τα εθνικά συμφέροντα χωρίς να ρωτήσουν κανέναν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του CHP, για να προσθέσει ότι ο Ερντογάν στο τέλος θα κάνει κυβίστηση και με την Ελλάδα.

«Αυτοί που κυβερνούν τη χώρα σήμερα, για να φανούν χαριτωμένοι στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, παρέμειναν σιωπηλοί για χρόνια ενάντια στην κατοχή από την Ελλάδα βραχονησίδων και νησίδων στο Αιγαίο, των οποίων το καθεστώς αμφισβητείται.

Για χρόνια, αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας και τις προειδοποιήσεις όλων των νοημόνων ανθρώπων. Πέταξαν έξω τους (στρατιωτικούς) διοικητές που τους προειδοποίησαν και τους είπαν να λάβουν μέτρα. Παρακολουθούσαν την κατοχή κάτω από τη μύτη μας για χρόνια. Τώρα όμως, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, κρύβονται πίσω από σύνθημα ‘Μπορεί να έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά’, που στοίχισε ακριβά στην ιστορία αυτής της χώρας. Μετά, όταν έρχεται προειδοποίηση από την Αμερική, όταν η Γαλλία λέει ότι είμαστε δίπλα στην Ελλάδα, όταν η ΕΕ υπερασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, τότε κάνουν ένα βήμα πίσω και αποκαρδιώνουν το έθνος μας», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.