Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελλάδα Απατεώνες κλέβουν μέσω... τηλεφώνου οικονομίες μιας ζωής: Θρίλερ για 75χρονη στην Αγ. Παρασκευή

    Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αγία Παρασκευή και οι δράστες της απέσπασαν 22.000 ευρώ για δήθεν θανατηφόρο ...

   



Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αγία Παρασκευή και οι δράστες της απέσπασαν 22.000 ευρώ για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο που είχε προκαλέσει ο γιος της.

Ένα μέλος της σπείρας της τηλεφώνησε και της είπε πως είναι αστυνομικός της τροχαίας. 

«Ο γιος σας έχει τραυματίσει θανάσιμα με το αυτοκίνητο του, ένα παιδί από την Αλβανία. Μπορώ να μεσολαβήσω να μην πάει φυλακή, όμως πρέπει να μου δώσετε 80.000 ευρώ», ανέφερε ο δράστης στην 75χρονη γυναίκα, ενώ ταυτόχρονα άλλος συνεργός του, που υποδύονταν τον γιο της, της έλεγε να κάνει ότι της λέει ο αστυνόμος.

Η γυναίκα όντως πείστηκε πως το παιδί της είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο και απάντησε στον αστυνομικό... πως δεν έχει τόσα πολλά χρήματα στο σπίτι της, παρά μόνο 22.000 ευρώ! Ο απατεώνας έμεινε ικανοποιημένος με το σεβαστό ποσό και της πρότεινε να βάλει τα χρήματα σε μια σακούλα και να την αφήσει δίπλα από τον κάδο απορριμμάτων που είναι διπλά από το σπίτι της.

Πράγματι, η ηλικιωμένη έβαλε τα χαρτονομίσματα σε μία μαύρη σακούλα και την άφησε στον κάδο στην οδό Βύρωνος. Όταν απομακρύνθηκε άλλο μέλος της συμμορίας πήρε τα χρήματα και έφυγε χωρίς να τον αντιληφθεί το θύμα και οι γείτονες της.

Μόλις επέστρεψε σπίτι επικοινώνησε με τον γιο της για δει αν τον άφησαν ελεύθερο, και τότε κατάλαβε πως την εξαπάτησαν και της πήραν τις οικονομίες μιας ζωής. Με τον γιο της πήγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής και κατήγγειλαν την απάτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.