Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη 62χρονος στη Καλαμάτα για παιδεραστία και κατοχή πορνογραφικού υλικού

   Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την σύλληψη ενός 62χρονου παιδεραστή έπειτα από καταγγελία 22χρονης κοπέλας ότι την βίαζ...

  



Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την σύλληψη ενός 62χρονου παιδεραστή έπειτα από καταγγελία 22χρονης κοπέλας ότι την βίαζε όταν ήταν ανήλικη και την βιντεοσκοπούσε.

Η 22χρονη θαρραλέα κοπέλα δεν άντεχε να τον βλέπει μπροστά της και αποφάσισε να πάει να τον καταγγείλει στους άντρες της Αστυνομίας.

Eδώ να σημειώσουμε ότι ο 62χρονος άντρας μπαινόβγαινε χρόνια στο σπίτι της άτυχης 22χρονης καθώς ήταν οικογενειακός τους φίλος αφού έκανε παρέα με τον πατέρα της.

Με την καταγγελία της όμως η 22χρονη κοπέλα άνοιξε τον ασκό του Aιόλου καθώς από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε πως ο 62χρονος σάτυρος βιάζε και τις δύο μικρότερες αδερφές της χωρίς να το γνωρίζουν η μια με την άλλη και τις βιντεοσκοπούσε.

Τον 62χρονο άντρα συνέλαβαν οι άντρες Ασφαλείας της Καλαμάτας σε περιοχή της Αττικής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από έρευνες στο σπίτι του βρέθηκαν σύμφωνα με την αστυνομία, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαουστικού υλικού, ερωτικού περιεχομένου του δράστη με τις ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο κάμερες, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς ομολόγησε τις πράξεις του στην Αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.