Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 38χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε δύο ανήλικες – Καταγγέλλει αντεκδίκηση

   Το δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, πήρε ο 38χρονος που συνελήφθη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, μετά απ...

  



Το δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, πήρε ο 38χρονος που συνελήφθη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία ότι ασέλγησε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, περιλαμβανομένης της ανιψιάς του.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εις βάρος του αποδοθείσα κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικα, κατά συρροή, ισχυριζόμενος ότι η καταγγελία είναι ψευδής. Υποστήριξε ότι τον ενέπλεξαν για λόγους αντεκδίκησης επειδή φέρεται να είχε μαλώσει με τον πατέρα της μίας ανήλικης. Δεν έπεισε όμως με τον ισχυρισμό του και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως είχε ανακοινώσει η Αστυνομία ο 38χρονος ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι της αδελφής του και τα ξημερώματα της Δευτέρας μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν η 13χρονη ανιψιά του και η 12χρονη ξαδέλφη της, προχωρώντας σε γενετήσιες πράξεις κατά της δεύτερης. Ο ίδιος, στα μέσα του περασμένου μήνα, κατηγορείται ότι εισήλθε πάλι στο υπνοδωμάτιο της 13χρονης, ασελγώντας και σε αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.