Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρέμασμα! Ο 38χρονος σύντροφος της 55χρονης γιαγιάς κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια της κι αυτή παρακολουθούσε!

   Αποτροπιασμό προκαλεί μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών Οι γονείς τους καταγγέλλουν ότι ο 38χρονος σύντροφος της ...

  

Αποτροπιασμό προκαλεί μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών

Οι γονείς τους καταγγέλλουν ότι ο 38χρονος σύντροφος της 55χρονης γιαγιάς κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά τους, όταν εκείνη τα πρόσεχε, ενώ την ίδια ώρα γνώριζε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών κατήγγειλε ότι ο 38χρονος ναυτικός ικανοποιούσε τις ορέξεις στα ανήλικα εγγόνια της συντρόφου του, ενώ η γιαγιά τους γνώριζε τι συνέβαινε, όμως έκανε τα «στραβά μάτια».

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο στο σπίτι της γιαγιάς, ενώ η μητέρα των παιδιών και ο σύζυγός της εργάζονταν. Οι δύο γονείς, μιλώντας στην εκπομπή του Star, αποκάλυψαν πώς έμαθαν για τη φρίκη που ζούσαν τα παιδιά τους.

«Κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε, από μια κίνηση που έκανε η κόρη μου, όταν ήμουν μπροστά. Την έπιασε (ο σύντροφος της γιαγιάς) από το χέρι και της είπε "έλα να πάμε στο σπίτι". Η κόρη μου δεν ήθελε να πάει. Τραβήχτηκε με δύναμη... Μετά μάθαμε ότι την έβαζε με το ζόρι στο κρεβάτι και ότι πήγαιναν μαζί στην τουαλέτα», είπε η μητέρα των παιδιών.

Όπως πρόσθεσε η γυναίκα, από την εννιάχρονη κόρη της πληροφορήθηκε ότι αντίστοιχες πράξεις έκανε και στα μικρότερα αδέλφια της, ενώ η γιαγιά τους παρακολουθούσε και γελούσε. «Η μητέρα μου ήταν απέναντι έβλεπε και χαζογελούσε. Έβαζαν το παιδί με το ζόρι να κάνει ερωτικές πράξεις», πρόσθεσε.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι και τα τρία παιδιά ηλικίας 11, 10 και 4 ετών, ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στον υπολογιστή του ναυτικού οι Αρχές εντόπισαν αρχεία με φωτογραφικό υλικό και άλλων ανήλικων παιδιών.

Ο 38χρονος έχει προφυλακιστεί, ενώ η 55χρονη γιαγιά καταζητείται ως συναυτουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.