Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δράστης της επίθεσης στην πλατεία Βάθη ο 30χρονος που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα—Τον αναγνώρισε τραυματίας

O 30χρονος κουρδικής καταγωγής που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης στα Πετράλωνα τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν ο δράστης της επίθεσης με ...





O 30χρονος κουρδικής καταγωγής που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης στα Πετράλωνα τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν ο δράστης της επίθεσης με πυροβολισμούς που είχε γίνει σε βάρος δύο ομοεθνών του, στην πλατεία Βάθη την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της ανθρωποκτονίας του 30χρονου συνεχίζονται.

Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το enikos.gr, ο 30χρονος που έπεσε νεκρός στα Πετράλωνα ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά, καθώς εμφανιζόταν να έχει διπλά στοιχεία, δηλαδή διαφορετικά ονόματα και ηλικίες.

Εξάλλου οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το Ανθρωποκτονιών εξέταζε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη και δεν απέκλειαν ο δράστης να είναι το ίδιο πρόσωπο, γεγονός που τελικά επιβεβαιώθηκε.

Οι Αρχές είχαν στην διάθεσή τους φωτογραφία του 30χρονου, καθώς ήταν σεσημασμένος και την έδειξαν στους τραυματίες της επίθεσης στην πλατεία Βάθη. Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ένας εκ των τραυματιών αναγνώρισε ότι αυτός ήταν ο πιστολέρο που είχε ανοίξει πυρ εναντίον τους, μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Έπειτα κι απ’ αυτές τις εξελίξεις, η δολοφονία του 30χρονου θεωρείται πως έγινε για λόγους αντεκδίκησης.
Το βίντεο ντοκουμέντο

Οι άνδρες της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει το σημείο, όπου εντοπίστηκε το θύμα, τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου. Οι κάτοικοι ανάστατοι από τους πυροβολισμούς είχαν βγει στα μπαλκόνια τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην ΕΡΤ, οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχαν κάποιο αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση και έτσι η αστυνομία “χτενίζει” τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Εκτέλεση με 14 σφαίρες—Βρήκαν δίπλα του 5.000 ευρώ και ένα κινητό

Στο σημείο της δολοφονίας στην οδό Αλκμήνης 107, εντοπίστηκαν 14 κάλυκες από πυροβόλο όπλο 9 χιλιοστών. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και όπως φαίνεται είχαν σχεδιάσει την εκτέλεση με κάθε λεπτομέρεια. Τον σκότωσαν από απόσταση αναπνοής. Το θύμα φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, κυρίως όμως στον θώρακα και το κεφάλι, ενώ το πρόσωπό του είναι παραμορφωμένο.

Δίπλα από το θύμα βρέθηκαν περίπου 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό το στοιχείο δείχνει πως δεν ήταν κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.