Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιάλτης για 16χρονη: Κατήγγειλε ομαδικό βιασμό—Ξύπνησε και είδε 4 προφυλακτικά στο πάτωμα

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία στην οποία προχώρησε μια 16χρονη για ομαδικό βιασμό σε πάρτι στο οποίο συμμετείχε. Το περιστατικό συνέβη στις 2...





Φρίκη προκαλεί η καταγγελία στην οποία προχώρησε μια 16χρονη για ομαδικό βιασμό σε πάρτι στο οποίο συμμετείχε.

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Αυγούστου όταν η ανήλικη πήγε για sleepover σε φίλη της. Τότε ένας 19χρονος φίλος τους, τις κάλεσε στο πάρτι, μάλιστα πήγε και τις πήρε με το αυτοκίνητό του.

Η 16χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, θυμάται να πίνει δύο ποτά και ύστερα να χάνει τις αισθήσεις της. Κατόπιν, όταν ξύπνησε στη μέση της νύχτας είχε φρικτούς πόνους ενώ θυμάται ότι ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ με τον 19χρονο δίπλα της, σύμφωνα με το MEGA.

Το πρωί όταν ξύπνησε, το σπίτι ήταν άδειο. Η ίδια σηκώθηκε, ντύθηκε και γύρισε σπίτι της, όπου και απομονώθηκε για μία εβδομάδα, έμεινε κλειδωμένη στο δωμάτιό της, δεν έτρωγε τίποτα και δεν μιλούσε σε κανέναν.

Σημειώνεται πως στο πάρτι ήταν ακόμη 4 με 5 αγόρια.

Όταν η 16χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το περιστατικό, ο πατέρας της κατέθεσε αμέσως μήνυση στην Αστυνομία. Ιατροδικαστής που εξέτασε την ανήλικη διαπίστωσε εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται πως η υπόθεση αφορά σε ομαδικό βιασμό καθώς σύμφωνα με τις περιγραφές της 16χρονης, το πρωί που έφυγε από το σπίτι θυμάται να βλέπει τέσσερα προφυλακτικά κάτω στο πάτωμα.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, τόνισε πως σε τέτοιες περιπτώσεις το σημαντικό είναι να προστρέχουμε άμεσα σε ιατροδικαστή.

«Ο χρόνος, δυστυχώς, λειτουργεί ενάντια του θύματος και υπέρ του δράστη, καθώς μετά το πέρας κάποιων ημερών δεν μπορούμε να βρούμε τη χρήση, π.χ κάποιας ουσίας, γιατί μεταβολίζονται αρκετά γρήγορα, επίσης μετά τις 72 ώρες από την πράξη χάνεται η όποια πιθανότητα εύρεσης γενετικού υλικού στο θύμα» προσέθεσε ο ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.