Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρώνε ήττα τα Μεχμετζίκ... Κούρδοι Ιράκ: Καταρρίψαμε 10 ελικόπτερα του τουρκικού στρατού

Τουλάχιστον 10 ελικόπτερα του τουρκικού στρατού έχουν καταρριφθεί από αντάρτες του PKK από την έναρξη της επίθεσης του τουρκικού κράτους – ...





Τουλάχιστον 10 ελικόπτερα του τουρκικού στρατού έχουν καταρριφθεί από αντάρτες του PKK από την έναρξη της επίθεσης του τουρκικού κράτους – από τον Απρίλιο- εναντίον των περιοχών Ζαπ, Αβασίν, Μετίνα, στο Νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ), αναφέρει η κουρδική εφημερίδα «Πολίτης» [‘Hawlati’] της Σουλεϊμανίγια.



Οι αντάρτες του PKK, όπως σημειώνεται, έχουν καταρρίψει τρία ελικόπτερα του τουρκικού στρατού στις περιοχές αντίστασης μόνο από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο ελικόπτερα καταρρίφθηκαν στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου και ένα ελικόπτερο SIkorsky καταρρίφθηκε στο Αμεντί του Ντουχόκ.

Σύμφωνα με το Κέντρο Μέσων Ενημέρωσης και Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG), τα τουρκικά κρατικά ελικόπτερα κατέπεσαν στα ακόλουθα σημεία:

Δύο ελικόπτερα στο βομβαρδισμένο σπήλαιο στο Ζαπ, δύο ελικόπτερα στο βουνό Shahid Fadakar, δύο ελικόπτερα στα βουνά του Αμεντί στο Ντουχόκ, ένα ελικόπτερο στο βουνό Shahid Shahin, ένα ελικόπτερο στο βουνό Χακάρι, ένα ελικόπτερο στο βουνό FM, ένα ελικόπτερο στο όρος Τζούντι.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.