Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φτιάχνουν κλίμα τα τουρκικά ΜΜΕ: Μέλος του PKK διέφυγε στην Ελλάδα- Έρευνα από το Υπουργείο Εσωτερικών!

    Το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ξεκίνησε έρευνα εναντίον ορισμένων από το προσωπικό που διαπιστώθηκε ότι συνδέονται με τρομοκρατι...

   



Το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ξεκίνησε έρευνα εναντίον ορισμένων από το προσωπικό που διαπιστώθηκε ότι συνδέονται με τρομοκρατική οργάνωση στον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ξεκίνησε έρευνα εναντίον ορισμένων από το προσωπικό που διαπιστώθηκε ότι συνδέονται με τρομοκρατική οργάνωση στον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης, αναφέρει τουρκικό ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο με το όνομα Serbun Yurtsever συνδεόταν με την τρομοκρατική οργάνωση PKK, και όπως ισχυρίζονται τα τουρκικά ΜΜΕ, το συγκεκριμένο πρόσωπο διέφυγε στην Ελλάδα.

Ο Yurtsever μοιράστηκε ένα βίντεο από την Ελλάδα, το οποίο συγκέντρωσε την αντίδραση όλου του κόσμου με την μεταχείριση των προσφύγων, αναφέρει το τουρκικό ΜΜΕ.

Στο βίντεο που μοιράστηκε, ο Yurtsever ισχυρίστηκε ότι 6 άτομα είχαν δραπετεύσει και ισχυρίστηκε ότι θα τους πυροβολούσαν στην Τουρκία εάν εκδοθούν.

Από την άλλη πλευρά, αποκαλύφθηκε ότι ο Serbun Yurtsever συνέχισε τις δραστηριότητές του εντός της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/KCK.

Ο Yurtsever έχει ιστορικό «θέτοντας σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια», «σύσταση, ηγεσία ή μέλος ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης», «βλάβη περιουσίας», «σκόπιμη διακινδύνευση της γενικής ασφάλειας», «παραβίαση της ασυλίας κατοικίας» και «εσκεμμένο τραυματισμό».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.