Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O πατέρας ήταν σχετικά ψύχραιμος και ήρεμος, λέει ο ψαροντουφεκάς που βρήκε την 6χρονη

  Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κόρινθο, με τον πνιγμό της 6χρονης μπροστά στα μάτια του πατ...

 



Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κόρινθο, με τον πνιγμό της 6χρονης μπροστά στα μάτια του πατέρα της.

Μπορεί ο 42χρονος πατέρας να αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο αρκετά ερωτήματα παραμένουν και ζητούν απαντήσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που βρήκε το κορίτσι περιέγραψε στο Mega: «Το κοριτσάκι όταν το βρήκα ήταν με τα ρούχα και τα παπούτσια. Φόραγε μία μπλούζα, σορτς και πεδιλάκια. Το λιμενικό αν χρειαστούν στοιχεία για το δικαστήριο έχει τις φωτογραφίες».

Το παιδί βρισκόταν σε απόσταση 10 με 15 μέτρα από την ακτή και το σωσίβιο βρέθηκε, σημείωσε ο ψαροντουφεκάς που ανέσυρε το παιδί. Επίσης ανέφερε ότι ο πατέρας ήρθε με την αστυνομία, ο οποίος είπε ότι είχε πάει σπίτι να φορτίσει το κινητό για να καλέσει βοήθεια.

Αυτός είναι ο ψαροντουφεκάς που βρήκε την 6χρονη
Ο ψαρουντουφεκάς στάθηκε στο γεγονός ότι πατέρας και παιδί έτρωγαν πολύ μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε ο πνιγμός, αλλά και ότι όταν επέστρεψε ο πατέρας, τα ρούχα του ήταν στεγνά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι ο πατέρας όταν επέστρεψε ήταν «απλά ψύχραιμος, σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος» και ότι ρωτούσε τον αστυνομικό, «πες μου, το παιδί μου είναι ζωντανό...».

Επιπλέον ο αυτόπτης μάρτυρας εξέφρασε την απορία του γιατί ενώ ο πατέρας με την κόρη του είχαν φάει σε ένα μαγαζί που ήταν κοντά σε οργανωμένες παραλίες, τελικά αποφάσισε να οδηγήσει 6-7 χιλιόμετρα και να πάει σε μια απομακρυσμένη παραλία, όπου εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς και καταλήξανε σε μία παραλία που ήταν απομονωμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.