Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ... Γιατί ο Θρυλικός DAVID BOWIE κυκλοφορούσε στη Νέα Υόρκη με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ στα χέρια...!!!

Ενδιαφερόταν μεν για όλα όσα συνέβαιναν στον κόσμο, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που αγόραζε τον ελληνικό Τύπο Μετά τον θάνατό του οι ισ...






Ενδιαφερόταν μεν για όλα όσα συνέβαιναν στον κόσμο, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που αγόραζε τον ελληνικό Τύπο

Μετά τον θάνατό του οι ιστορίες που διηγούνται φίλοι και γνωστοί του David Bowie για άγνωστες λεπτομέρειες της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του δεν έχουν τελειωμό. Ήταν ένας πολίτης του κόσμου, που δεν φοβόταν τις συναναστροφές, ανοιχτός και απλός, άφησε το στίγμα του σε όποιον τον συνάντησε.



Ο στενός του συνεργάτης για πολλά χρόνια Γουίλιαμ Μπόιντ, αφηγείται στο αφιέρωμα του Guardian για τον «άνθρωπο που έπεσε στη Γη», πώς κατόρθωνε να κυκλοφορεί όπως όλος ο «απλός» κόσμος καθημερινά, χρησιμοποιώντας ταξί ή και τα μέσα μεταφοράς στην Νέα Υόρκη, όπου ζούσε το μεγαλύτερο διάστημα.

«Λίγο πριν τα 60ά του γενέθλια, τον περίμενα σε ένα πάρτι στην Τραϊμπέκα. Την ώρα που έφτανα, είδα τον Bowie να βγαίνει από ένα ταξί και να πληρώνει τον ταξιτζή. Τον χαιρετάω και γεμάτος έκπληξη που τον είδα να χρησιμοποιεί ταξί, ρωτάω: "Είχες ποτέ θέμα να κυκλοφορήσεις στην πόλη;". "Καθόλου", ήταν η απάντησή του, "χρησιμοποιώ ευχαρίστως και ταξί και τρένα. Απλώς χρησιμοποιώ μια από αυτές", είπε και μου έδειξε μια ελληνική εφημερίδα που κρατούσε. "Ο κόσμος σκέφτεται: Είναι σίγουρα ο David Bowie αυτός και μετά βλέπουν την ελληνική εφημερίδα και λένε: Οχι, δεν μπορεί, είναι απλώς κάποιος Έλληνας που του μοιάζει"», διηγείται ο Μπόιντ.

«Ήταν μια λαμπρή ιδέα» λέει ο Μπόιντ πως σκέφτηκε τότε. «Tόσo απλή, τόσο αποδοτική και ταυτόχρονα πολύ κουλ και στυλάτη. Τόσο τυπική αυτού του ανθρώπου. Ήταν ένας master των μεταμφιέσεων».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.