Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συριακά ΜΜΕ: ισραηλινή επίθεση στην περιοχή της πόλης Ταρτούς

Χθες, Κυριακή, τα επίσημα συριακά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η αεράμυνα αντιμετώπισε «εχθρικούς στόχους» στους ουρανούς του παράκτιου κυβερνείου της Τ...





Χθες, Κυριακή, τα επίσημα συριακά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η αεράμυνα αντιμετώπισε «εχθρικούς στόχους» στους ουρανούς του παράκτιου κυβερνείου της Ταρτούς.



Επίσης, το πρακτορείο ειδήσεων «SANA» μετέδωσε ότι η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε «εχθρικούς στόχους» στον ουρανό της Ταρτούς και στον εναέριο χώρο της οροσειράς Καλαμούν κοντά στα σύνορα του Λιβάνου.

Το συριακό κανάλι «Al Ekhbariya» ανέφερε επίσης ότι «η ισραηλινή επίθεση είχε στόχο σημεία στην περιοχή γύρω από το Κυβερνείο της Ταρτούς».

Από την πλευρά του, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωσε ότι «τα ισραηλινά πλήγματα στόχευαν στρατιωτικές τοποθεσίες των συριακών δυνάμεων, όπου ιρανικές πολιτοφυλακές είναι παρούσες στη νότια επαρχία της Ταρτούς».

Πρόσθεσε:

« Αρκετοί πύραυλοι έπεσαν στην περιοχή του χωριού Αμπού Αφσά καθώς και σε μια βάση αεράμυνας και ραντάρ στην περιοχή, όπου ηχούσαν αρκετές βίαιες εκρήξεις στα σημεία, ενώ ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή για να σώσουν τους τραυματίες και να απομακρύνουν τους νεκρούς, χωρίς να γνωρίζουμε τον αριθμό των θυμάτων μέχρι στιγμής».
Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών από την επίθεση δεν είναι ακόμη γνωστός.

Το Παρατηρητήριο είπε ότι «αυτή η ισραηλινή στόχευση είναι η 19η στο συριακό έδαφος από την αρχή του νέου έτους 2022».

--

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.