Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε.Τατάρ: «Δεν μπορώ να σκεφτώ την αποχώρηση των Τούρκων στρατιωτών από την Κύπρο»

  Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η Τουρκία είναι ο εγγυητής του νησιού της Κύπ...

 



Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η Τουρκία είναι ο εγγυητής του νησιού της Κύπρου. Δεν μπορώ να σκεφτώ την αποχώρηση των Τούρκων στρατιωτών από το νησί».


Ο Τατάρ ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για να παραστεί στους Αγώνες Ισλαμικής Συνεργασίας στο Ικόνιο σε δηλώσεις του στο TGRT Haber υποστήριξε ότι υπάρχει μια ελληνική κυβέρνηση που θέλει να περικυκλώσει την Ανατολία και την «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος.

«Έχουμε δικαιώματα»

Για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Ερσίν Τατάρ ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το Sigma:


«Έχουμε δικαιώματα σε κάθε μέρος που έχουν δηλώσει ως Κυπριακή Δημοκρατία. Έχουμε το δικαίωμα να διεξάγουμε έρευνα εκεί με την εξουσία που έχουμε παραχωρήσει στη Δημοκρατία της Τουρκίας».


«Δεν έχουν λόγο μόνο οι Έλληνες στη Μεσόγειο. Ο τουρκοκυπριακός λαός είναι ένας ξεχωριστός λαός» υποστήριξε επιμένοντας στις θέσεις του περί δύο λαών στην Κύπρο ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.

Υπενθύμισε δε ότι πήγε στο Τασουτζού πριν από 10 ημέρες προκειμένου να επισκεφθεί το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν.

Έκανε λόγο για «ένα σημείο καμπής που δείχνει πόσο ισχυρή έχει γίνει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο. Χαιρετίζουμε όλες αυτές τις προσπάθειες υπό την ηγεσία του Προέδρου Ερντογάν και ελπίζω ειλικρινά ότι θα οδηγήσουν σε καλή τύχη».


Σύμφωνα δε με τον Τατάρ κανένας δεν μπορεί να χωρίσει τον τουρκοκυπριακό λαό από την Ανατολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.