Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρήκε ευκαιρία ο Τατάρ και κατηγορεί την Κυπριακή Δημοκρατία για εκδήλωση των Κούρδων

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, αντέδρασε στην προπαγάνδα από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK στην Κυπριακή Δημοκρατία, «Κ...





Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, αντέδρασε στην προπαγάνδα από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK στην Κυπριακή Δημοκρατία, «Καλώ την ελληνοκυπριακή διοίκηση να εγκαταλείψει αυτήν την προσέγγιση το συντομότερο δυνατό», είπε σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Ajans.

Σε γραπτή ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, επανέλαβε την πεποίθησή του ότι ο ηρωικός αγώνας της πατρίδας Τουρκίας ενάντια στις προδοτικές τρομοκρατικές οργανώσεις εδώ και χρόνια θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία κάθε μέρα που περνά.

Επισημαίνοντας ότι οι σχέσεις Ελληνοκυπρίων και PKK ήρθαν ξανά στο προσκήνιο με την άδεια προς το Κόμμα της Δημοκρατικής Ένωσης- PYD της Συρίας (καθώς οι Τούρκοι το θεωρούν) πολιτικό βραχίονα του PKK, να ανοίξει γραφείο αντιπροσωπείας από την ελληνοκυπριακή διοίκηση τον Ιανουάριο, ο Τατάρ είπε, επισημαίνοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ασφάλεια της χώρας και της περιοχής, και είπε:

«Το τελευταίο παράδειγμα των δραστηριοτήτων της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, που συνεχίζουν να αυξάνονται μέρα με τη μέρα στη Νότια Κύπρο, συνέβη χθες. Μια ομάδα 50 μελών της Κουρδικής Λαϊκής Συνέλευσης της Νότιας Κύπρου, στην οποία οι υποστηρικτές της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης διοργάνωσαν εκδήλωση για την πρώτη δράση του PKK. Πληροφορηθήκαμε ότι εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εκδρομικό χώρο στο Τρόοδος για τον εορτασμό της «15 Αυγούστου της λεγόμενης Ημέρας της Ανάστασης», που γιορτάζεται κάθε χρόνο.

Στον εκδρομικό χώρο ξεδιπλώθηκαν σημαίες PKK, HPG, YPG και YPJ με φωτογραφίες των αρχηγών της τρομοκρατικής οργάνωσης Αμπντουλάχ Οτσαλάν και Μαχσούμ Κορκμάζ. Με την ευκαιρία αυτή, καλώ την ελληνοκυπριακή διοίκηση να εγκαταλείψει αυτή την προσέγγιση, η οποία δεν εξυπηρετεί άλλο σκοπό από την αύξηση της περιφερειακής έντασης και που τοποθετεί την τρομοκρατία ως μυστικό «πολεμικό εργαλείο», δήλωσε.

«Εύχομαι έλεος στον μάρτυρά μας που απεβίωσε στην αιωνιότητα»

Ο Τατάρ δήλωσε ότι ο στρατιώτης πεζικού Atakan Çakır, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας και σάρωσης σε περιοχή βάσης που ανήκει στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή Σεμντινλί στο Χακάρι, δεν μπόρεσε να σωθεί παρά όλες τις προσπάθειες και μαρτύρησε.

«Εύχομαι έλεος από τον Παντοδύναμο Αλλάχ στον μάρτυρά μας που πέθανε στην αιωνιότητα, υπομονή και συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», είπε χαρακτηριστικά.
--
The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.