Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελαιώνας: Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και αλληλέγγυων που «τραμπούκιζαν» τους υπαλλήλους

    Επεισόδια σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα, με πρωταγωνιστές αλληλέγγυους και δυνάμεις των ΜΑΤ. Σύμφωνα ...

   



Επεισόδια σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα, με πρωταγωνιστές αλληλέγγυους και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλληλέγγυοι είχαν συγκεντρωθεί μαζί με 15-20 μετανάστες έξω από την Κεντρική Πύλη της Δομής Ελαιώνα και δεν επέτρεπαν την είσοδο σε κανέναν υπάλληλο στη δομή με αποτέλεσμα αυτοί να καταφέρουν να εισέλθουν στον χώρο με τη βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ.



Κάποια στιγμή οι αλληλέγγυοι οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειονότητα ήταν αλλοδαποί εισήλθαν στη δομή και τραμπούκισαν τους εργαζομένους. Χτυπούσαν τον οικίσκο στον οποίο είχαν μπει και τους απειλούσαν. Η πλειονότητα των αλληλεγγυων λένε αρμόδιες πηγές είναι ξένοι Γάλλοι, Γερμανοί και κάποιοι Έλληνες.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε πεντε προσαγωγές ατόμων.

Σημειώνεται πως η Δομή του Ελαιώνα δρομολογείται να κλείσει το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της αποσυμφόρησής της αλλά και του κλεισίματος δεκάδων δομών το οποίο έχει προχωρήσει σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες παρά τις καταγγελίες για βίαιη εκκένωση, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μόλις ολοκληρώνονται οι διαδικασίες των αιτούντων άσυλο αυτοί μεταφέρονται σε άλλες υφιστάμενες δομές οι οποίες είναι και πιο σύγχρονες.

Αυτή τη στιγμή στη δομή του Ελαιώνα υπάρχουν λιγότερα από 600 άτομα, όταν η συγκεκριμένη δομή είχε φτάσει να φιλοξενεί περισσότερους από 2.500.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.