Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟ: Η Ρωσία αποσύρει μαχητικά της από την Κριμαία—Δεν μπορεί να τα προστατεύσει

   Αποσύρει η Ρωσία μαχητικά της αεροσκάφη από την Κριμαία, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να τα προστατευτεί επαρκώς από τα μη επανδρωμένα αεροσκ...

  




Αποσύρει η Ρωσία μαχητικά της αεροσκάφη από την Κριμαία, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να τα προστατευτεί επαρκώς από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ουκρανίας, σύμφωνα με μυστική έκθεση του ΝΑΤΟ, που έφτασε στα χέρια διεθνών μέσων ενημέρωσης.



Σύμφωνα με την έκθεση, η Ρωσία, μετά τις επιθέσεις δέχτηκε στην Κριμαία αποφάσισε να αποσύρει τα μαχητικά αεροσκάφη. Την πληροφορία μεταφέρουν η εφημερίδα Novaya Gazeta και ο ιστότοπος Business Insider ο οποίος επικαλείται ακριβώς τη μυστική έκθεση του ΝΑΤΟ. Με βάση τις πληροφορίες από την έκθεση, η Ρωσία ήδη απέσυρε 10 μαχητικά αεροσκάφη από την Κριμαία. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, από την χερσόνησο αποσύρθηκαν έξι μαχητικά SU-35C και τέσσερα MIIG-31BM.

«Τα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι δύσκολο να εντοπισθούν ως στόχοι για τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας», αναφέρεται στην έκθεση. Παράλληλα, η Ρωσία αύξησε τον αριθμό των τακτικών (αντιαεροπορικών) πυραύλων εδάφους-αέρος που διαθέτει στη χερσόνησο, προκειμένου να μπορεί να αποκρούει πιο αποτελεσματικά πιθανές επόμενες επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών από την Ουκρανία.

Στις 18 Αυγούστου κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι άκουσαν εκρήξεις στην πόλη Κερτς και κοντά στο αεροδρόμιο «Μπέλμπεκ» στην Σεβαστούπολη. Και στις 20 Αυγούστου μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε το επιτελείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Σεβαστούπολη. Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος «έπεσε στην στέγη και ανεφλέγη» είχε ανακοινώσει τότε ο κυβερνήτης της περιοχής Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ.

(Πηγή ΑΠΕ από Novaya Gazeta.Europe, https://www.businessinsider.de/)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.