Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνοτουρκικά – Τούρκος αναλυτής «δίνει «στεγνά» τον Ερντογάν: «Τα περισσότερα από όσα κάνει είναι προπαγάνδα!»

Ο Τούρκος πολιτικός αναλυτής, Γιαβούζ Μπαϊντάρ μίλησε σε ελληνικό κανάλι και τόνισε οτι η επιθετική πολιτική του Ερντογάν γίνεται περισσότε...





Ο Τούρκος πολιτικός αναλυτής, Γιαβούζ Μπαϊντάρ μίλησε σε ελληνικό κανάλι και τόνισε οτι η επιθετική πολιτική του Ερντογάν γίνεται περισσότερο για λόγους εντυπώσεων

Ελληνοτουρκικά: Ως «σκυλί που βγάζει, αλλά δεν δαγκώνει» περιγράφει τον Ερντογάν πολιτικός αναλυτής στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος πολιτικός αναλυτής, Γιαβούζ Μπαϊντάρ μιλώντας στο OPEN, εκτιμά ότι ο Τούρκος πρόεδρος; προσπαθεί να διατηρήσει μια ελεγχόμενη ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, χωρίς όμως να έχει πραγματικά τον σκοπό και το θάρρος να πραγματοποιήσει τις απειλές του.

Ωστόσο τονίζει πως ο κίνδυνος μιας λάθος κίνησης εγκυμονεί κινδύνους καθημερινά στο Αιγαίο για ένα περιστατικό «θερμού επεισοδίου» τύπου Ίμια!

Σας έχουμε ενημερώσει ότι προς το παρόν ο Ερντογάν κάνει κράτει στις προκλήσεις του με το γεωτρύπανο Αμπντυούλ Χαμίτ Χαν για συγκεκριμένους λόγους, αλλά και ότι «στήνει παγίδες» στην Ελλάδα, κάνοντας πόλεμο νεύρων.

«Τα περισσότερα είναι προπαγάνδα-Υπάρχει κίνδυνος μιας λάθος κίνησης»

Ο Τούρκος αναλυτικής κ. Μαϊντάρ επιβεβαίωσε τα παραπάνω λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ένταση είναι ήδη αρκετά αυξημένη ο διάλογος μεταξύ των δύο χωρώ ν έχει σταματήσει. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια ανοιχτή περίοδο κρίσης μεταξύ των δύο χωρών. Εν τω μεταξύ οι υπερπτήσεις συνεχίζονται (σ.σ. απο πλευράς Τουρκίας εννοεί) και η ελληνική πλευρά κρτάει μια στάση επιφυλακής».

Συνεχίζονται αναφέρθηκε στις τακτικές των δύο χωρών, εκτιμώντας όμως ότι ο Ερντογάν κάνει περισσότερο προπαγάνδα: «Αν υπήρχε στρατηγική να κλιμακώσουν τη διαμάχη σε επίπεδο πολέμου τότε αυτό δεν φαίνεται ότι θα είναι εύκολο. Αυτό θα πυροδοτούσε μια αλυσίδα αντιδράσεων και πολλές χώρες, η ΕΕ, το ΝΑΤΟ, θα κινητοποιηθούν. Τα περισσότερο από όσα κάνουν είναι προπαγάνδα. Ο Ερντογάν είναι το σύμβολο δύναμης στην αρχιτεκτονική εξουσία της Άγκυρας. Ελέγχει όλες τις στρατιωτικές κινήσεις εκτός συνόρων όπως στη Συρία, ειδικά στην Ελλάδα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχει ένας κίνδυνος -χωρίς να υπάρχει κάποια στρατηγική- μιας λάθος κίνησης, όπως της κρίσης στα Ίμια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.