Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο... αλκοολικός πάστορας της «Γενναίας Εκκλησίας» με τη σύζυγο και τις τρεις ερωμένες!

  Ένας πάστορας μιας Χριστιανικής εκκλησίας του Μαϊάμι αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τη θέση του επειδή φέρεται να είχε σχέσεις με τρεις ...

 



Ένας πάστορας μιας Χριστιανικής εκκλησίας του Μαϊάμι αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τη θέση του επειδή φέρεται να είχε σχέσεις με τρεις γυναίκες από την εκκλησία του ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος, σύμφωνα με την DailyMail.


Ο Ντέιβιντ Στόκερ, 46 ετών, απολύθηκε από την Brave Church (μτφ. Γενναία Εκκλησία) στην περιοχή Westchester του Μαϊάμι τον Απρίλιο, αφού το εποπτικό όργανό της - το Εποπτικό Περιφερειακό Συμβούλιο των Εκκλησιών του Θεού της Χερσονήσου της Φλόριντα -τον έκρινε ένοχο για «βαρύ σεξουαλικό παράπτωμα και ανήθικες πράξεις».

Οι ισχυρισμοί αυτοί περιέχονται σε μια καταγγελία 307 σελίδων που κατατέθηκε από το Συμβούλιο που μήνυσε τον Στόκερ, όταν εκείνος αρνήθηκε να παραιτηθεί και συνέχισε να κηρύττει παρ΄όλον ότι είχε καθαιρεθεί για παραβίαση των κανονισμών της εκκλησίας.






Η εκδίκηση της «ερωμένης Νο1»

Η αρχή για να γίνει έρευνα σε βάρος του έως τότε άμεμπτου πάστορα έγινε μετά από καταγγελία της πρώτης – κατά χρονολογική σειρά- ερωμένης του όταν αντιλήφθηκε ότι εκείνος διατηρούσε παράλληλα ερωτική σχέση με άλλες δύο από τις πιστές, που πήγαιναν στην «Γενναία Εκκλησία».


Τον κατήγγειλε τον Ιανουάριο στο Εποπτικό Συμβούλιο με ένα email, το οποίο περιείχε εκατοντάδες φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα που καταγράφουν τις πομπές του.

Η γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα προστατεύεται από το Συμβούλιο, όταν ανακάλυψε ότι ο Στόκερ διατηρούσε σχέσεις με δύο ακόμη πιστές– και αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να είναι με μία αυτές, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Δικαστήριο αποφάσισε να τον εκδικηθεί : Η καταγγέλουσα -μεσήλικη μητέρα- ισχυρίστηκε ότι αυτή και ο Στόκερ έκαναν σεξ στο πρώτο τους ραντεβού ως κομμάτι του «ρομαντικού ανεμοστρόβιλου», που τους συνεπήρε και αργότερα έκαναν τατουάζ ο ένας στον λαιμό του άλλου την ημέρα που γνωρίστηκαν. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο καθαιρεμένος πάστορας, η θέση του οποίου απαιτούσε την πλήρη αποχή από το αλκοόλ, ήταν συχνά μεθυσμένος, μερικές φορές μάλιστα ενώ βρισκόταν σε δημόσιους χώρους υψηλού προφίλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.