Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΕΙ η Ισπανίδα υπουργός Άμυνας: «Ετοιμαστείτε για χειμώνα με ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΣΑΝΑ και ΔΕΙΝΑ»

Ανώτατη Ισπανίδα αξιωματούχος προειδοποίησε ότι οι Ευρωπαίοι πρόκειται να υπομείνουν έναν «χειμώνα μεγάλων βασάνων» ως αποτέλεσμα της πλήρο...



Ανώτατη Ισπανίδα αξιωματούχος προειδοποίησε ότι οι Ευρωπαίοι πρόκειται να υπομείνουν έναν «χειμώνα μεγάλων βασάνων» ως αποτέλεσμα της πλήρους αναστολής των προμηθειών φυσικού αερίου από την Ρωσία κατά την διάρκεια των παγερών μηνών.

Η Ισπανίδα υπουργός Άμυνας Μαργαρίτα Ρόμπλες έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Radio National.

«Θα έχουμε έναν χειμώνα με μεγάλα δεινά», είπε το μέλος του υπουργικού συμβουλίου, προσθέτοντας, «στην Ευρώπη, πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Η Ρόμπλες αναφέρθηκε στις παραδόσεις του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Gazprom που είχαν ήδη σταματήσει και ισχυρίστηκε ότι είχαν πολιτικά κίνητρα, αν και η Gazprom διαβεβαιώνει ότι ο πραγματικός λόγος είναι η άρνηση της Ουκρανίας να επιτρέψει στο φυσικό αέριο να περάσει από την επικράτειά της.

Παρά την έλλειψη ενέργειας που προέρχεται εν μέρει ως αποτέλεσμα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ που επιδιώκουν να παρατείνουν τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η Ρόμπλες επέμεινε ότι η υποστήριξη προς την Ουκρανία πρέπει να συνεχιστεί, με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι πολίτες ανά την Ευρώπη! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!

Ο Πούτιν «δεν πρέπει να κερδίσει», σύμφωνα με την Ρόμπλες, η οποία είπε, «θέλω να πιστεύω ότι οι πολιτικές δυνάμεις θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.