Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πήραν το δίπλωμα και τις πινακίδες από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Απείλησε τους αστυνομικούς με... μεταθέσεις!

Όλα ξεκίνησαν όταν, ο βουλευτής κινούνταν στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου των Καλυβών στην Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου, κάνοντας τέσσερις συνεχόμεν...





Όλα ξεκίνησαν όταν, ο βουλευτής κινούνταν στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου των Καλυβών στην Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου, κάνοντας τέσσερις συνεχόμενες παράνομες προσπεράσεις, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα.

Η καταγγελία που έκαναν οι άντρες της Αστυνομίας αφορούν τον Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ηγουμενίδη, ο οποίος και τις διαψεύδει…

Οι άντρες της Αστυνομίας τον σταμάτησαν λίγα μέτρα μετά και του επέβαλαν το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο και παράλληλα του αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος, την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα.

Ωστόσο, όταν του επιβλήθηκε το πρόστιμο, πάντα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών, ξεκίνησαν οι απειλές εις βάρος τους ότι επειδή επέβαλλαν πρόστιμο θα μετατεθούν.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει απολύτως ψευδείς τα όσα λένε οι αστυνομικοί, λέγοντας ότι ήταν προαποφασισμένη η στάση τους.

Σημειώστε πως ο Βουλευτής μαζί με άλλους του ΣΥΡΙΖΑ, τον Μάρτιο στη Βουλή, ζητούσαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Μεταφορών “παρατηρητήριο οδικής ασφάλειας” για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.
Τι λένε οι Αρχές

Σε σχετική ανακοίνωσή της -την οποία αναδημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ- η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αναφέρει:

«Το περιστατικό έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες, Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, επί του Βόρειου Οδικού ‘Άξονα Κρήτης, στο 18.5ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου. Από τους επιληφθέντες αστυνομικούς διαπιστώθηκε η παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής (κίνηση στο αντίθετο ρεύμα), από όχημα το οποίο οδηγούσε βουλευτής που εκλέγεται στην Περιφέρεια Κρήτης, χωρίς να φέρει άδεια κυκλοφορίας οχήματος κατά την ώρα του ελέγχου. Στο εν λόγω περιστατικό, εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία και βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες στον Κ.Ο.Κ. παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από τους αστυνομικούς».
Τι λέει η Ένωση Αστυνομικών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων παίρνοντας θέση για το θέμα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την 20/08/2022 συνάδελφοί μας από το Τ.Τ. Β.Ο.Α.Κ. (κλιμάκιο Χανίων) έκαναν το “έγκλημα” και σταμάτησαν βουλευτικό όχημα στην περιοχή του Κοιλιάρη και συγκεκριμένα στο 18,5 χλμ Ν.Ε.Ο. Χανίων – Ρεθύμνου το οποίο ενήργησε απανωτές προσπεράσεις σε σημείο που, όχι μόνο απαγορεύεται, αλλά και έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή άλλων οδηγών αυτοκινήτων και χρηστών της οδού.

Οι συνάδελφοι μας προχώρησαν στις ΝΟΜΙΜΕΣ ενέργειες, επιβάλλοντας το σχετικό πρόστιμο και αφαιρώντας τις πινακίδες. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όχι μόνο δεν αποδέχτηκε το πρόστιμο ως όφειλε, αλλά θυμίζοντας άλλες εποχές ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ άρχισε να απειλεί τους συναδέλφους μας.

Μάλιστα ακόμα και ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Α/Β ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος, δέχθηκε τηλεφώνημα για το εν λόγω περιστατικό και απειλήθηκε τόσο αυτός όσο και αστυνομικοί της Υπηρεσίας του με μετάθεση»…
Τι λέει ο βουλευτής

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο θέμα. Όπως λέει σε δήλωση του, «…τα όσα είδα στο δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών σήμερα μου προκάλεσαν αφενός έκπληξη και αφετέρου οργή». Ο ίδιος επιμένει ότι κατέθεσε τα έγγραφα ως όφειλε και ότι ο ένας από τους δυο αστυνομικούς απομακρύνθηκε και καλώντας στο τηλέφωνο, έγραφε την κλήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.