Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στο Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Πακιστανού... Πιθανό η απολογία του να γίνει αύριο

     Χωρίς δικηγόρο είναι πλέον ο 22χρονος ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη κοπέλα του Νικολέτα στο Περιστέρι καθώς ο συνήγορός τ...

    


Χωρίς δικηγόρο είναι πλέον ο 22χρονος ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη κοπέλα του Νικολέτα στο Περιστέρι καθώς ο συνήγορός του ο οποίος είχε οριστεί από μέλη της οικογένειας του 22χρονου παραιτήθηκε το πρωί της Τρίτης (9/8).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η απολογία του 22χρονου φερόμενου ως δολοφόνου αν και είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει νωρίτερα καθυστερεί καθώς μετά την παραίτηση του συνηγόρου η 24η Ανακρίτρια αναζητά από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας δικηγόρο ώστε να τον εκπροσωπήσει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η απολογία του νεαρού θεωρείται πιθανό να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη σε περίπτωση που ο νέος δικηγόρος του κάνει χρήση του δικαιώματος να λάβει νέα προθεσμία ώστε να ενημερωθεί για την υπόθεση.

Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου υπογραμμίζουν πως ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης Νικολέττας από το Περιστέρι έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το εν λόγω αίτημα ασύλου εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.