Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ενωτικός και Καθηλωτικός ο Στρατηγός Φρ. Φράγκος: Να μην ανησυχούν οι Έλληνες για τα Τουρκικά παίγνια

  Απόλυτος ο Στρατηγός ξεκαθάρισε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να ανησυχούν για τα Τουρκικά Τσαλίμια και καθάρισε την Ομίχλη πίσω από τα γεγονό...

 

Απόλυτος ο Στρατηγός ξεκαθάρισε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να ανησυχούν για τα Τουρκικά Τσαλίμια και καθάρισε την Ομίχλη πίσω από τα γεγονότα της νησίδας τους Έβρου



Ενωτικός και απόλυτα καθηλωτικός ο Στρατηγός Φράγκος μίλησε χωρίς δισταγμό για όλα στην ΕΡΤ-1 στην εκπομπή "Συνδέσεις" καλεσμένος της δημοσιογράφου κ. Χρ. Βίδου, έβαλε τα Ελληνοτουρκικά θέματα στη σωστή τους Βάση ...Αναλύοντας ακόμη και το περιστατικό με τους Λαθρομετανάστες στη νησίδα του Έβρου!

Απόλυτος ο Στρατηγός ξεκαθάρισε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να ανησυχούν για τα Τουρκικά Τσαλίμια και καθάρισε την Ομίχλη πίσω από τα γεγονότα της νησίδας τους Έβρου, που δυστυχώς για μια ακόμη φορά ένα Εθνικό θέμα έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης!

Δεν μας προκαλεί καμιά εντύπωση η βαθιά γνώση των Ελληνοτουρκικών Ζητημάτων και είναι απορίας άξιο η μη αξιοποίησε του Στρατηγού Φράγκου απο την Κυβέρνηση σε καίρια θέματα της Ελληνοτουρκικής διένεξης.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.