Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τους... «Γύρω γύρω όλοι» παίζει το Αμπνουλχαλίμ» στον κόλπο της Αττάλειας!

Όταν στους τούρκους δείχνεις τα πισινά σου, σου δείχνουν τα μπροστινά τους κι όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τ...





Όταν στους τούρκους δείχνεις τα πισινά σου, σου δείχνουν τα μπροστινά τους κι όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τους, έλεγε ο Αρχιστράτηγος του εθνικοπελευθερωτικού μας αγώνα...

Κι αυτές τις μέρες σύμφωνα και με δικές τους δηλώσεις αυτό το δόγμα φαίνεται να αποτυπώνεται και στον χάρτη της Ανατολικής Μεσογείου με τοπ νέο τουρκικό γεωτρύπανο.

Σύμφωνα και με τις δικές τους δηλώσεις, όπως διατυπώθηκαν από τον ίδιο τον Ερντογάν "δεν έπεσαν στην παγίδα ΗΠΑ και Ελλάδος" που είχαν σκοπό να χτυπήσουν αν το Αμντουλχαλίμ προκαλούσε σε μη ανεκτά επίπεδα.

Το τουρκικό γεωτρύπανο αυτή την στιγμή, μεσημέρι του Σαββάτου της 13ης Αυγούστου κάνει "γύρω γύρω όλοι" μέσα σχεδόν στον κόλπο της Αττάλειας με τους μηχανικούς και τους τεχνικούς του, να έχουν ρίξει προφανώς πετονιές και να ψαρεύουν στα ανοιχτά.

Βέβαια αυτό δεν πρέπει απ' ουδενί λόγω να μας επαναπαύει ή να μας καθησυχάζει, αφού οι τούρκοι στο παρελθόν έχουν δώσει σημάδια ύπουλης και αιφνιδιαστικής συμπεριφοράς, όμως έτσι κι αλλιώς οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται στον απαιτούμενο βαθμό συναγερμού και είναι απόλυτα προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο..

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία ποια είναι η πορεία του τουρκικού γεωτρύπανου τις τελευταίες ώρες στην αναζήτηση κοπαδιών από τσιπούρες...





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.