Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: «Λουκέτο» στην αιρετική «Εκκλησία των Εθνών» που συνεχίζει τις προκλήσεις

Φωτογραφίες από την… έδρα της “Εκκλησίας των Εθνών” στη Θεσσαλονίκη, όπου μπήκε λουκέτο το απόγευμα του Σαββάτου (27.08.2022), μετά τις συλλ...



Φωτογραφίες από την… έδρα της “Εκκλησίας των Εθνών” στη Θεσσαλονίκη, όπου μπήκε λουκέτο το απόγευμα του Σαββάτου (27.08.2022), μετά τις συλλήψεις του επικεφαλής της, και ακόμη ενός στελέχου της, για τους “εξορκισμούς“.



Το μεσημέρι το Σαββάτου (27.08.2022) συνελήφθη στον χώρο που λειτουργούσε ως αίθουσα λατρείας της Εκκλησίας των Εθνών ο πιο στενός συνεργάτης του επικεφαλής της ομάδας. Πρόκειται για έναν 24χρονο που δήλωσε προσωρινά υπεύθυνος της εγκατάστασης.

Στη συνέχεια ο 38χρονος επικεφαλής παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Θέρμης ως νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας και συνελήφθη και αυτός. Η αίθουσα φαίνεται πως λειτουργούσε ως χώρος λατρείας χωρίς όμως να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργείας.

Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν σήμερα, Κυριακή, ενώπιον του εισαγγελέα.


 


Η τακτική δικάσιμος για τους “εξορκιστές” στη Θεσσαλονίκη ορίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου 2022.

“Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού!”, ανέφερε η “Εκκλησία των Εθνών” σε ανάρτηση της στο Facebook.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.