Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρέμβαση του Ηλία Παναγιώταρου στον «Στόχο»

 Με αφορμή την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που επί της ουσίας καθιστά τις εκτρώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες παράνομες, καθώς κα...


 Με αφορμή την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που επί της ουσίας καθιστά τις εκτρώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες παράνομες, καθώς και από τις έντονες αντιδράσεις του παγκόσμιου «προοδευτικού» κόσμου ανέκυψαν ξανά διαξιφισμοί για αυτό το φλέγον ζήτημα. Και συζητήσεις τις οποίες επ’ ουδενί δεν επιθυμούν οι θιασώτες των εκτρώσεων που στις αντιπαραθέσεις χρησιμοποιούν επιχειρήματα που είναι έωλα, σαθρά και απάνθρωπα. Υπέρ είναι οι απανταχού νεοταξίτες, ασχέτως του μανδύα που φορούν κατά περίπτωση, ανθρωπιστικό, διεθνιστικό, φεμινιστικό, «δικαιωματιστικό», «λοατκιστικό» κλπ. Παρακολουθούσα από την τηλεόραση την επιλεκτική προβολή των διαφόρων «εκδηλώσεων» κατά της απόφασης στις ΗΠΑ και αλλού. Και λέω επιλεκτική γιατί δεν έγιναν διαδηλώσεις μόνο κατά των αποφάσεων, αλλά και πάρα πολλές υπέρ των δικαιωμάτων των αγέννητων παιδιών, οι οποίες αποσιωπήθηκαν από τα νεοταξίτικα ΜΜΕ. Στις δε διαδηλώσεις υπέρ των εκτρώσεων συμμετείχαν και οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες με τις πολύχρωμες «υπερήφανες» σημαίες τους. Απορία (και φαντάζομαι όχι μόνο δικιά μου) μεγάλη: Τι δουλειά έχουν οι ΛΟΑΤΚΙ λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, τραβεστί και λοιπά με το ζήτημα των εκτρώσεων, αφού το θέμα δεν τους αφορά για «τεχνικούς» λόγους. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι αντιτίθενται στα φυσιολογικά ζευγάρια και την κανονικότητα (μπαμπάς, μαμά, παιδιά).

Η έκτρωση είναι η εγκληματική επιβράβευση, η δολοφονική «διόρθωση» της ανευθυνότητας μιας γυναίκας, κοπέλας και του εφήμερου ή μη συντρόφου της. Η έκτρωση δείχνει έλλειψη παιδείας από όσους προβαίνουν σε αυτή, δείχνει απαξίωση προς την ίδια την ζωή. Δεν είναι απλά ένα «αναφαίρετο» δικαίωμα των γυναικών, που αφορά στο σώμα τους, όπως περιγράφουν οι υποστηρικτές αυτής της βάρβαρης πράξης. Εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο «προοδευτικών» αντιλήψεων σχετικά με κοινωνικά, θρησκευτικά, υπαρξιακά ζητήματα. Το εγκληματικό αποτέλεσμα αυτών των αντιλήψεων το βιώνουν όλες οι κοινωνίες στις οποίες επικρατούν αυτές οι θεωρίες και δυστυχώς κατά κύριο λόγο αφορούν στον δυτικό κόσμο. Επικεντρώνοντας στις εκτρώσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση και με το δημογραφικό πρόβλημα που ταλανίζει τις δυτικές κοινωνίες και το οποίο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις μόνο γίνονται σε κάθε μια εξ αυτών των κοινωνιών.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τραγικά και σε οριακό σημείο. Η καταβαράθρωση των χριστιανικών ηθικών αξιών, ο αλλοπρόσαλλος τρόπος ζωής, η αριστερίλα και η φεμινιστικίλα που κατατρώει τις σάρκες του Έθνους, η δουλικότητα απέναντι στην αριστερίλα εκ μέρους αυτών που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν τις πατροπαράδοτες αξίες, έχουν δημιουργήσει ένα διαλυτικό συνονθύλευμα. Ο πληθυσμός της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια φθίνει δραματικά, ενώ από την άλλη ο αριθμός των εκτρώσεων όλο και αυξάνεται. Όποιος τολμήσει να αρθρώσει λέξη ή επιχείρημα κατά της δολοφονίας των αγέννητων παιδιών (τα οποία ζούνε και αναπτύσσονται κανονικά από την πρώτη κιόλας στιγμή της συλλήψεώς τους) είναι σκοταδιστής, οπισθοδρομικός και θιασώτης –όπως λένε- σκοτεινών εποχών! Απεναντίας όσοι προβαίνουν σε αυτή την απάνθρωπη εγκληματική ενέργεια, οι υπερασπιστές των εκτρώσεων, μιλάνε για το «δικαίωμα» της γυναίκας να κάνει ότι θέλει το σώμα της. Δεν λένε όμως λέξη για το δικαίωμα του εμβρύου στη ζωή, μιας και το έμβρυο από τη στιγμή της σύλληψής του είναι ένας ξεχωριστός οργανισμός ο οποίος αναπτύσσεται στο σώμα της γυναίκας, μητέρας του. Υποκριτές του αισχίστου είδους. Είναι δε και τόσο δόλιοι, προκειμένου να χρυσώσουν το χάπι, άλλαξαν και τη λέξη της αποτρόπαιας πράξης. Από το βαρύ έκτρωση, που προσπαθούν να εξαλείψουν ως λέξη στο πιο εύπεπτο και εύηχο «άμβλωση».  

Από ιατρικής απόψεως είναι μια απαράδεκτη πράξη με απειροελάχιστες εξαιρέσεις. Το ίδιο και από θρησκευτικής σκοπιάς. Όσο για τον κομβικό ρόλο που παίζει στο δημογραφικό είναι πασιφανές ότι ανάλογα με τον αριθμό των εκτρώσεων, το βελτιώνει ή το επιδεινώνει. Αναλογιστείτε και το άλλο, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν να βλέπουν εκατοντάδες χιλιάδες άλλους να δολοφονούν αυτό το Θείο δώρο. Να το πετάνε στα σκουπίδια διαμελισμένο και ανήμπορο να αντιδράσει. Είμαι σίγουρος ότι αν γίνει μια δημοσκόπηση σχετικά με τις προτιμήσεις των υπερασπιστών της έκτρωσης θα είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία χορτοφάγοι (vegetarian), γιατί δεν θέλουν να θανατώνονται τα ζώα, θα θέλουν να κλείσει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιατί κακομεταχειρίζονται τα δελφίνια, αν δουν έναν σκύλο με κομμένα αυτιά ή ουρά θα κάνουν καταγγελία στην αστυνομία και ούτω καθεξής. Αλλά όταν διαμελίζεται ένα αγέννητο μωρό δεν τρέχει τίποτα, διότι προέχει η προσωπική επιθυμία κάθε γυναίκας. Τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην ανευθυνότητα όσων αφήνουν μια γυναίκα έγκυο, αλλά και στις γυναίκες που απερίσκεπτα μένουν έγκυες, έχουν οι οικογένειές τους, οι καθηγητές, οι κυβερνώντες, ακόμη και η Εκκλησία. Αν όλοι αυτοί έπρατταν το καθήκον τους εις το ακέραιο, δηλαδή να γαλουχούσαν τα παιδιά από μικρή ηλικία με χριστιανικά ηθικά πρότυπα, δεν θα καταλήγαμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο αυτών των απερίσκεπτων, ανεύθυνων καταστάσεων, όπου η ευλογία Θεού (της εγκυμοσύνης) να θεωρείται λάθος επειδή δεν έγινε την επιθυμητή χρονική στιγμή, αλλά έγινε τυχαία ή απερίσκεπτα. Η σύγχρονη μέθοδος «διόρθωσης» αυτού του «λάθους» είναι η έκτρωση. Αν οι κοινωνίες μας είχαν σωστά, δύσκολα και απαιτητικά πρότυπα, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Χώρες, κοινωνίες φάροι μέσα στη χαβούζα της παγκοσμιοποίησης, υπάρχουν. Στη Γαλλία είχαν και πραγματοποιούνται διαδηλώσεις για την οικογένεια και τη ζωή, το ίδιο και στην Ισπανία, αλλά και στην Αμερική η οποία είναι βαθιά διχασμένη. Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί και μακάρι να γίνουν περισσότεροι, οι οποίοι αγωνίζονται για το δικαίωμα του αγέννητου παιδιού στη ζωή. Στην Ελλάδα ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, σελέμπριτις, κυβερνώντες δεξιοί και αριστεροί, διαγωνίζονται για το ποιος θα είναι πιο εκτρωσιακός! Πρώτη και καλύτερη η φεμινίστρια Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Όλα τα πρωινάδικα-μεσημεριανάδικα της χαβουζικής τηλεοράσεως να βγάζουν χολή για την απόφαση στις ΗΠΑ. Μονόπλευρη και πλήρως εξαρτημένη δημοσιογραφία. Ας ελπίσουμε ότι η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ θα ανοίξει τον δρόμο για αντίστοιχες αποφάσεις ανά τον κόσμο, για το δικαίωμα στη ζωή των αγέννητων εμβρύων. Ας ελπίσουμε ότι οι κοινωνίες θα μάθουν όσες κυοφορούν ότι είναι ευλογημένες και τυχερές. Τέλος, ας αναρωτηθούν οι πρωτοστατούντες υπέρ των εκτρώσεων, που θα βρίσκονταν οι ίδιοι αν οι γονείς τους είχαν προβεί σε έκτρωση.

 ΥΓ: Αν αντέχετε, ψάξτε στο διαδίκτυο για άρθρα, φωτογραφίες διαμελισμένων εμβρύων πεταμένα στα σκουπίδια, ως νοσοκομειακά απόβλητα.

 Φυλακές Δομοκού

Ηλίας Κ. Παναγιώταρος

Πολιτικός Κρατούμενος (όχι συμβιβασμένος, αλλά αηδιασμένος)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.