Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κέρκυρα: Τροχαίο με μία νεκρή και μία τραυματισμένη – Έπεσαν σε γκρεμό

Τροχαίο δυστύχημα στην Κέρκυρα. Νεκρή μία 58χρονη οδηγός όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε σε γκρεμό. ...





Τροχαίο δυστύχημα στην Κέρκυρα. Νεκρή μία 58χρονη οδηγός όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε σε γκρεμό.



Στο τροχαίο που έγινε στη βόρεια Κέρκυρα τραυματίστηκε και μία γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Οι δύο γυναίκες κατάγονται από την Κέρκυρα και στο σημείο που συνέβη το τροχαίο έφτασαν άμεσα συγγενείς τους, προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της διάσωσης.

Η 58χρονη οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το αυτοκίνητο, το οποίο στις 11:15 το πρωί της Κυριακής (07.08.2022), εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε μία πλαγιά, λίγο έξω από το χωριό Καββαδάδες, κοντά στην Παλαιοκαστρίτσα.

Στο νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 58χρονης.

Στο ίδιο όχημα, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του σε μία δύσκολη στροφή του δρόμου, επέβαινε και η 66χρονη, η οποία μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.