Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήπειρος: Αναζητείται από την αστυνομία ο οδηγός που έσερνε γαϊδουράκι με το αυτοκίνητό του

Αστυνομικοί αναζητούν τον οδηγό που έσυρε το άτυχο ζώο σε δρόμους του χωριού Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας και το τραυμάτισε σοβαρά με αποτέλεσ...





Αστυνομικοί αναζητούν τον οδηγό που έσυρε το άτυχο ζώο σε δρόμους του χωριού Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας και το τραυμάτισε σοβαρά με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα.

Εξαφανισμένος είναι ο οδηγός του αγροτικού οχήματος που έσερνε ένα γαϊδουράκι για πολλά μέρα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας, με τους κατοίκους να αναστατώνονται βλέποντας τα αίματα που έτρεχαν από τον άτυχο ζώο.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός σταμάτησε το αμάξι μονάχα όταν δέχθηκε τις φωνές από τους κατοίκους. Το γαϊδουράκι είχε γεμίσει πληγές και αφέθηκε στην άκρη του δρόμου ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι το παρέσερνε. Ωστόσο ούτε το ζώο ούτε ο οδηγός είναι στην περιοχή με αποτέλεσμα να θεωρούν ότι ο δράστης «εξαφάνισε» τον γάιδαρο.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και αναζητάει ακόμα τον δράστη ενώ το φιλοζωικό σωματείο Ιωαννίνων που κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή καταγγέλλει ότι το ζώο έχει εξαφανιστεί και εκείνο και το μόνο που βρήκαν είναι σπλάχνα από τον γάιδαρο στην καρότσα του αγροτικού. «Ψάχναμε το δύστυχο ζώο για ώρες μήπως και σταθεί δυνατό να το σώσουμε.. Αντ΄αυτού βρήκαμε σπλάχνα από μεγάλο ζώο στην καρότσα του αγροτικού οχήματος να κατασπαράσσονται από πολλά εξαθλιωμένα σκυλιά έξω από τον στάβλο του», τόνισε χαρακτηριστικά το σωματείο.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr τα σπλάχνα έχουν μεταφερθεί στην Κτηνιατρική Υπηρεσία ενώ η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Η ευαισθητοποίηση των κατοίκων του χωριού ήταν τεράστια, το ίδιο και η κινητοποίηση που έκαναν για να σωθεί το γαϊδουράκι από την βάναυση κακοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.