Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύντομα υπογραφές για τα πρώτα νέα ταχύπλοα σκάφη μεταφοράς προσωπικού του Ελληνικού Στρατού!

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας με την οποία εξουσιοδοτείται ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ για την ...





Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας με την οποία εξουσιοδοτείται ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ για την υπογραφή της 1ης εκτελεστικής σύμβασης, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Πλαισίου για το υποπρόγραμμα «Προμήθεια και εν Συνεχεία Υποστήριξη 41 Ταχυπλόων Σκαφών Μεταφοράς Προσωπικού”.

Η πρώτη εκτελεστική σύμβαση αφορά στην προμήθεια και την αρχική υποστήριξη επτά ταχυπλόων σκαφών μεταφοράς προσωπικού, συνολικής συμβατικής αξίας 2.731.339,52 ευρώ. Η διάρκεια της εκτελεστικής σύμβασης ορίζεται σε 12 μήνες και αρχίζει από την υπογραφή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο σχετικός διαγωνισμός του 2018 κατακυρώθηκε στην εταιρεία «VIKING NORSAFE LIFE – SAVING EQUIPMENT HELLAS S.A.».

Το υπό προμήθεια ταχύπλοο σκάφος ( με το σύνολο του εξοπλισμού του) είναι το “Viking Norsafe S-1200 Armored – MUNIN S-1200” της εν λόγω εταιρείας. Τόπος παράδοσης των ταχύπλοων σκαφών θα είναι το Κέντρο Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.