Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Δύο Ρεθυμνιώτες θεώρησαν προσβολή την προσπέραση από Γερμανούς τουρίστες, τους κυνήγησαν και τους έδειραν

   Σύμφωνα με την ΕΡΤ η οικογένεια επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Στο δρόμο, προσπέρασαν νόμιμα ένα ...

  



Σύμφωνα με την ΕΡΤ η οικογένεια επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Στο δρόμο, προσπέρασαν νόμιμα ένα αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την περιοχή και συγκεκριμένα, ο πατέρας με τους δυο του γιους και την κόρη του.

Τότε, προφανώς επειδή οι ντόπιοι θεώρησαν προσβολή το γεγονός ότι τους προσπέρασε ενοικιαζόμενο με «ξένους», ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι εσκεμμένα. Ακολούθησε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα.

Τελικά, όταν τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, ο οδηγός του αγροτικού επιτέθηκε στον γιο του οδηγού που κάθονταν στη θέση του συνεπιβάτη και τον γρονθοκόπησε άγρια. Ο δεύτερος γιος της οικογένειας προσπάθησε να προστατέψει τον αδερφό του.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, όταν ο συνοδηγός του αγροτικού κινήθηκε με ένα μαχαίρι προς το μέρος της οικογένειας των τουριστών, που έντρομοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Η οικογένεια των ντόπιων ωστόσο συνέχισε να τους καταδιώκει και να «σφυροκοπά» το ενοικιαζόμενο όχημα.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, κάτοικοι του Περάματος, «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση. Οι δύο δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.