Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζάκυνθος: Βρετανός έκανε φάρσα στο αεροδρόμιο ανακοινώνοντας καθυστερήσεις πτήσεων και συνελήφθη

Ο 22χρονος είχε διάθεση για αστεία αλλά φαίνεται πως του βγήκαν… ξινά, καθώς κατέληξε στα χέρια των αρχών. Ο 22χρονος κατευθύνθηκε στον χώρο...





Ο 22χρονος είχε διάθεση για αστεία αλλά φαίνεται πως του βγήκαν… ξινά, καθώς κατέληξε στα χέρια των αρχών. Ο 22χρονος κατευθύνθηκε στον χώρο όπου βρισκόταν το μικρόφωνο του αεροδρομίου, έκανε ανακοινώσεις για – δήθεν – καθυστερήσεις πτήσεων και μια από αυτές ανέφερε πως η πτήση για το Γκάτγουικ θα καθυστερούσε για έξι ώρες!

Ένας από τους επιβάτες κατέγραφε το συμβάν καθώς παραξενεύτηκε από την πολύωρη καθυστέρηση, ενώ ο 22χρονος «καρφώθηκε» όταν ανακοίνωσε πως και η πτήση για το Μάντσεστερ θα έχει καθυστέρηση έξι ωρών. Ο λόγος ήταν πως τέτοια πτήση δεν υπήρχε προγραμματισμένη με τη σύγχυση όλων να είναι εμφανής.

Ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου έκανε την εμφάνισή του μαζί με έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο νεαρός. Μάλιστα, δεν του επετράπη να επιβιβαστεί στην πτήση του και κρατήθηκε από τις αρχές.

«Περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες και τότε ακούσαμε από τα μεγάφωνα περίεργες ανακοινώσεις. Όταν σήκωσα το βλέμμα του, είδα έναν νεαρό στο μικρόφωνο και έβγαλα το τηλέφωνό μου για να τραβήξω βίντεο. Έκανε περίπου τρεις ή τέσσερις ανακοινώσεις για πτήσεις που θα καθυστερούσαν αρκετές ώρες. Οι αντιδράσεις του κόσμου είχαν πλάκα, αφού το μισό αεροδρόμιο δεν μπορούσε καν να τον δει. Πιθανότατα έγινε αντιληπτός όταν έκανε την τελευταία ανακοίνωση για το Μάντσεστερ. Η παρέα του ανησυχούσε πολύ διότι δεν ήξεραν αν θα τον αφήσουν», ανέφερε επιβάτης που παρακολουθούσε τις φάρσες του εναρού.

«Λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι αφέθηκε τελικά ελεύθερος παρότι του είπαν ότι θα τον κρατήσουν στο αεροδρόμιο και θα του κατασχέσουν το διαβατήριο για τρεις μέρες. Όμως μετά από λίγο του είπαν απλώς να φύγει», πρόσθεσε. Πάντως, το βίντεο του 22χρονου με τις φάρσες έγινε ήδη viral στο TikTok.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.