Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάχη για τη ζωή δίνουν δύο ανήλικοι-Τα τροχαία που συγκλόνισαν την Κύπρο

Μάχη για τη ζωή δίνουν δύο ανήλικοι οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαία τα οποία συγκλόνισαν το Παγκύπριο. Στο πρώτο ατύχημα πίσω από το τι...





Μάχη για τη ζωή δίνουν δύο ανήλικοι οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαία τα οποία συγκλόνισαν το Παγκύπριο.

Στο πρώτο ατύχημα πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένας 15χρονος ο οποίος εντοπίστηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, ενώ στο δεύτερο τροχαίο, ο 48χρονος οδηγός που παρέσυρε 15χρονο, έπιασε τιμόνι μεθυσμένος.

Το τροχαίο με το μονοκάμπινο

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε σημείο του δρόμου Αγίου Θεράποντα Άλασσας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μονοκάμπινο αυτοκίνητο που οδηγούσε 15χρονος, με συνοδηγό 17χρονο και επιβάτες στο πίσω μέρος του οχήματος ακόμη δύο ανήλικους, ηλικίας 13 και 15 ετών, παρεξέκλινε της πορείας του και χτύπησε σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό βάθους 10 περίπου μέτρων.

Οι νεαροί παρακολούθησαν ποδοσφαιρικούς αγώνες σε σπίτι ενός απ’ την παρέα, στον Άγιο Θεράποντα όταν αποφάσισαν να πιάσουν το αυτοκίνητο για να κατέβουν βόλτα στο χωριό. Στην επιστροφή προς το σπίτι, σημειώθηκε το ατύχημα.

Από τη σύγκρουση, οι δύο ανήλικοι που βρίσκονταν στο πίσω μέρος του οχήματος τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο αργότερα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 13χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως κρίσιμη, ενώ την ίδια ώρα ο 15χρονος νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό τμήμα, με την κατάστασή του να περιγράφεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Το όχημα άνηκε σε γονιό του ενός εκ των 4 ανήλικων, όχι του οδηγού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 15χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ.

O φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες, καθώς πρόκειται για ανήλικους.

Μεθυσμένος παρέσυρε μοτοποδήλατο ανήλικου


Μια μέρα αργότερα, χθες Σάββατο, σημειώθηκε νέο τροχαίο ατύχημα στη Σωτήρα.

Συγκεκριμένα, 48χρονος από τη Βουλγαρία, κάτοικος Παραλιμνίου, οδηγούσε ελαφρύ φορτηγό στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετριού, με κατεύθυνση την Σωτήρα.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, προσπάθησε να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του για να εισέλθει στην Βιομηχανική περιοχή Σωτήρας, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία 15χρονου από την Σωτήρα ο οποίος οδηγούσε το μοτοποδήλατο του από την αντίθετη κατεύθυνση προς Λιοπέτρι και να συγκρουστούν.

Στην συνέχεια, ο 15χρονος συγκρούστηκε και με δεύτερο όχημα το οποίο ήταν σταματημένο στο αλτ της παρόδου που οδηγεί στην Βιομηχανική περιοχή. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και πολλαπλές εγκεφαλικές αιμορραγίες. Ο 15χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.