Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους έπιασε η κάμερα... Μύκονος: Συνελήφθησαν δύο Ιταλοί που έκλεβαν τουρίστες στα beach bar

   Δύο Ιταλοί το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα beach bar της Μυκόνου. «Κλείδωναν» στόχους και χτυπούσαν με ταχυδα...

  



Δύο Ιταλοί το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα beach bar της Μυκόνου. «Κλείδωναν» στόχους και χτυπούσαν με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις αποσπώντας από ανυποψίαστους τουρίστες σεβαστά χρηματικά ποσά, διαβατήρια, πολύτιμα αντικείμενα και αξεσουάρ.

Το τελευταίο τους χτύπημα σημειώθηκε την Κυριακή με θύμα έναν ιδιοκτήτη κρεοπωλείου από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο. Ο άνδρας επισκέφθηκε το γνωστό beach bar Tropicana για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του. Ωστόσο άθελα του μπήκε στο στόχαστρο δυο Ιταλών που έχουν «ρημάξει» τα παραλιακά μαγαζιά.

Συγκεκριμένα ο κρεοπώλης βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στο Tropicana για να κάνει το μπάνιο του και γύρω στις 15:00 το μεσημέρι άφησε την ξαπλώστρα του για να γευματίσει στο εστιατόριο. Σημειώνεται πως στην ξαπλωστρα άφησε και τον σάκο του στον οποίο υπήρχαν 8.000 € μαζί με το διαβατήριο του.

Οι δύο Ιταλοί δεν έχασαν χρόνο άρπαξαν την τσάντα, πήγαν στο πάρκινγκ, ανέβηκαν στο μηχανάκι τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα κατήγγειλε αμέσως την κλοπή της τσάντας στους security του παραλιακού μαγαζιού οι οποίοι μπήκαν στους υπολογιστές του κλειστού κυκλώματος και μέσα από από το βιντεοσκοπημένο υλικό των καμερών κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο κλέφτες καθώς ο ένας από τους δύο είχε στην πλάτη του την τσάντα του κρεοπώλη. Στη συνέχεια οι security της εταιρείας Pentagon απέστειλαν το υλικό στην αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν να ταυτοποιηθούν οι δύο αναβάτες, να εντοπιστεί ο τόπος διαμονής τους και να ακολουθήσει η σύλληψή τους μετά από οργανωμένη επιχείρηση

Έγιναν αντιληπτοι διότι ο ένας από τους δύο φορούσε την τσάντα του κρεωπολη στην πλάτη του. Στη συνέχεια οι σεκιούριτι του beach bar έστειλαν το βιντεοσκοπημένο υλικό στην αστυνομία και έτσι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν από τις πινακίδες του scooter τους δύο αναβάτες. βρήκαν που μένουν και τους συνέλαβαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.