Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύμη: Τραυματίστηκε 8χρονος από την προπέλα θαλαμηγού που ανήκει στον πατέρα του!

Στη Ρόδο διακομίστηκε ένα 8χρονο αγόρι που παραθέριζε με τους γονείς του στη Σύμη. Το παιδάκι έπεσε από βοηθητικό σκάφος της θαλαμηγού, τύπ...





Στη Ρόδο διακομίστηκε ένα 8χρονο αγόρι που παραθέριζε με τους γονείς του στη Σύμη. Το παιδάκι έπεσε από βοηθητικό σκάφος της θαλαμηγού, τύπου TENDER, που ανήκει στον πατέρα του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι, πιθανότατα από την προπέλα.



Αμέσως μετά τον τραυματισμό του ανήλικου υπήρξε άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού της Σύμης, το οποίο και ανέλαβε τη μεταφορά του 8χρονου στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έφθασε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε αμέσως. Εκτός απροόπτου, κι ανάλογα με την πορεία της υγείας του, θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη (18.08.2022).

Ο 8χρονος βρισκόταν με την οικογένεια του για διακοπές στη Σύμη, προερχόμενοι από την Τουρκία.

Σε σχετική ενημέρωση στο Twitter, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανέφερε: «Τραυματισμός ανηλίκου αγοριού στο πόδι μετά από πτώση του στη θάλασσα από βοηθητικό σκάφος (TENDER) έξωθεν λιμένα Σύμης. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σύμης,ενώ πρόκειται να διακομισθεί με ΠΛΣ στον λιμένα Ρόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.