Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προφυλακιστέος ο 39χρονος Υποπυραγός για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 39χρονος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, που κατηγορείται για παραγωγή ...





Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 39χρονος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, που κατηγορείται για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το magnisianews.gr η συνήγορος υπεράσπισης Πένυ Μαρκοπούλου, δικηγόρος Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν έχει σχέση με πορνογραφία και προφυλακίστηκε υπό την πίεση της κοινής γνώμης.



Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη αφορούσε σε παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας (από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν για να τη φυλάει), ανήλικης κάτω των 12 ετών.

Ο Υποπυραγός του Π.Σ., στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται να κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις.

Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8 ετών. Η καταγγελία έγινε από την μέχρι πρότινος σύντροφό του και μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.