Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στο Κουκάκι: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 2χρονου παιδιού! Έπιασαν την 54χρονη δράστιδα...

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 12/8 όταν μια γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει ένα παιδί 2 ετών από το αυτοκίνητο της θείας τ...





Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 12/8 όταν μια γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει ένα παιδί 2 ετών από το αυτοκίνητο της θείας του στην οδό Μεϊντάνη , σύμφωνα με πληροφορίες. Όλα συνέβησαν την ώρα που η θεία πήγε να βάλει το παιδί στο αυτοκίνητο, με την γυναίκα να ανοίγει την πίσω πόρτα του οχήματος.

Αμέσως η θεία έβαλε τις φωνές, μαζεύτηκε κόσμος στο σημείο και τελικά η γυναίκα το έβαλε στα πόδια. Η καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως που διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η γυναίκα που καταγγέλλεται από τη θεία του παιδιού είναι γνωστή στη γειτονιά και φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τη συμπεριφορά της.

Τέσσερις φορές έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική η 54χρονη γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το 2χρονο παιδάκι, την περασμένη Παρασκευή (12/8), από το αυτοκίνητο της θείας του στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή (μαχαίρι).

Η 54χρονη είναι γνωστή στη γειτονιά, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Έτσι, οι περίοικοι την κατάλαβαν αμέσως και έδωσαν την πληροφορία στις Αρχές. Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες στην 38χρονη θεία του παιδιού που αναγνώρισε τη γυναίκα η οποία πήγε να αρπάξει το παιδί. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της, όπου την συνέλαβαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, καθώς η 54χρονη είχε ταμπουρωθεί μέσα και αρνιόταν να ανοίξει την πόρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.