Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Πολεμικό Ναυτικό ψάχνει απαντήσεις στις εξόδους των Δόκιμων στην Τυνησία για τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας - Βυθισμένη στο πένθος η Λάρισα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας για τον άδικο χαμό της Ναυτικής Δοκίμου, Θάλειας Κορδαμπάλου. Πέρυσι, η 19χρονη κατάφερε ν...





Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας για τον άδικο χαμό της Ναυτικής Δοκίμου, Θάλειας Κορδαμπάλου.

Πέρυσι, η 19χρονη κατάφερε να μπει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και διένυε μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, όμως το παιχνίδι της μοίρας αποδείχθηκε πολύ σκληρό για την πρωτοετή Ναυτική Δόκιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 19χρονης, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν για πάντα την κορούλα τους, βρίσκονται από την Τετάρτη (24.08.2022) στην Ιταλία, ενώ στο πατρικό σπίτι της αδικοχαμένης κοπέλας στη Λάρισα έχουν παραμείνει απαρηγόρητοι ο μικρότερος αδερφός της Θάλειας, με την θεία τους.

Απαντήσεις στα αίτια θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες στην Ιταλία. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η σορός της 19χρονης αναμένεται να φτάσει με C-130 στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα αποφασιστεί αν θα υπάρξουν περαιτέρω έρευνες.

Ήδη οι επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού έχουν ξεκινήσει την αναδρομή στα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της 19χρονης.

Οι έρευνες εστιάζουν στα βήματα της 19χρονης, πριν ακόμα ενημερώσει τους επικεφαλής του εκπαιδευτικού πλου για την αδιαθεσία της, με πυρετό. Σε αυτό, αναμένεται να σταθούν αρωγοί οι δόκιμοι της Σχολής, καθώς θεωρείται βέβαιο πως κάποιοι εξ αυτών έκαναν παρέα με την άτυχη 19χρονη και βγήκαν μαζί της σε εξόδους, σε λιμάνια που κατέπλευσαν η φρεγάτα «Κανάρης» και το Πετρελαιαγωγό «Προμηθέας».

Για παράδειγμα, το προηγούμενο λιμάνι από αυτό της Ιταλίας, ήταν στην Τυνησία και εκεί βγήκαν έξω οι δόκιμοι.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα δυο δόκιμοι νοσηλεύονται με ελαφρά συμπτώματα πυρετού και πόνο στο στομάχι, στο νοσοκομείο της Νάπολη, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα διευκρινιστεί αν η κατάσταση της υγείας τους συνδέεται με τα συμπτώματα της άτυχης 19χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.