Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα ψηθούμε... Έρχεται καύσωνας από την Πέμπτη (18/08) και θα χτυπήσει μέχρι και 42άρια...

Με τον Δεκαπενταύγουστο «επιστρέψαμε στο καλοκαίρι μετά την έλευση της ψυχρής λίμνης» αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, η μετεωρολόγος Χρισ...





Με τον Δεκαπενταύγουστο «επιστρέψαμε στο καλοκαίρι μετά την έλευση της ψυχρής λίμνης» αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, η μετεωρολόγος Χριστίνα Ρήγου.

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Ρήγου προσθέτει για τον Δεκαπενταύγουστο ότι υπάρχουν «μεγάλα διαστήματα με ήλιο, δεν περιμένουμε βροχές και η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο».

Από την Τρίτη (16.8.2022) περιμένουμε καθημερινά σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας με την κυρία Ρήγου να κάνει λόγο για έναν τριήμερο καύσωνα που έρχεται την Πέμπτη (18.08.2022):

«Μετά το φθινοπωρινό σκηνικό πλησιάζει ένας μίνι καύσωνας το ερχόμενο τριήμερο Πέμπτης – Παρασκευής (19.08.20220 – Σαββάτου (20.08.2022) που θα επηρεάσει όλη τη χώρα και ειδικότερα την Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Αιτωλοακαρνανία, τη Δυτική Ελλάδα και την Αττική.

Ο υδράργυρος το τριήμερο θα σκαρφαλώσει στους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και ίσως τοπικά τους ξεπεράσει σε κάποιες περιοχές, στις οποίες πάντα εν μέσω καύσωνα σημειώνονται υψηλότερες θερμοκρασίες, όπως η Λάρισα, το Αγρίνιο, το Άργος, το Κρανίδι, η Σπάρτη, η Αττική».

Η γνωστή μετεωρολόγος επισημαίνει ότι «θα κάνει ζέστη και στο Αιγαίο γιατί θα έχει σχεδόν άπνοια, θα έχουμε ανέμους μέχρι 3 – 4 μποφόρ. Οπότε θα δούμε και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα να φτάνει ο υδράργυρος τους 38 βαθμούς Κελσίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.