Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Ρώσοι λένε πως μια Ουκρανή μαζί με την... 12χρονη κόρη της, σκότωσαν την κόρη του Ντούγκιν!

   Η δολοφονία της Nτάρια Ντούγκινα, κόρης του στενού συμμάχου του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Aλεξάντερ Ντούγκιν προετοιμάστηκε και π...

  



Η δολοφονία της Nτάρια Ντούγκινα, κόρης του στενού συμμάχου του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Aλεξάντερ Ντούγκιν προετοιμάστηκε και πραγματοποιήθηκε από τις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις καταγγέλλει η Ρωσία. Η Μόσχα δίνει στη δημοσιότητα το οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας με ονόματα και διευθύνσεις

Η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB ανακοίνωσε οτι η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα, κόρης του κορυφαίου συνεργάτη του Πούτιν, σχεδιάστηκε απί τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες. «Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως αποτέλεσμα ενός συνόλου επειγόντων μέτρων επιχειρησιακής έρευνας, εξιχνίασε τη δολοφονία της Ρωσίδας δημοσιογράφου Ντάρια Ντάρια, που γεννήθηκε το 1992» αναφέρει το πρακτορείο Interfax το οποίο επικαλέστηκε και το Reuters.

Σύμφωνα με τη μυστική υπηρεσία, το σχέδιο δολοφονίας ανέλαβε να εκτελέσει «η πολίτης της Ουκρανίας «Vovk» Nατάλια Πάβλοβνα, γεννημένη το 1979, η οποία έφτασε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου του 2022, μαζί με την κόρη της Σοφία Μιχαίλοβνα, γεννημένη το 2010», ανέφερε η FSB.

Το DSP σημείωσε ότι μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, η «Vovk», μαζί με την κόρη της, διέφυγαν στην Εσθονία, μέσω της πόλης Πσκοφ στη βορειοδυτική Ρωσία.Σύμφωνα με την FSB, «για να οργανώσουν τη δολοφονία της Ντούγκινα και να λάβουν πληροφορίες για τον τρόπο ζωής της, νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στη Μόσχα στο κτήριο όπου διέμενε η νεκρή».

Για να παρακολουθήσουν τη δημοσιογράφο, χρησιμοποίησαν ένα αυτοκίνητο Mini Cooper και στην είσοδο της Ρωσίας χρησιμοποίησαν πινακίδες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ - στη Μόσχα αριθμούς του Καζακστάν και κατά την αναχώρησή τους, ουκρανικές πινακίδες, αναφέρει η μυστική υπηρεσία που έδωσε στη δημοσιότητα τους αριθμούς κυκλοφορίας.

«Την ημέρα της δολοφονίας, η Vovk και η Shaban βρίσκονταν στο λογοτεχνικό και μουσικό φεστιβάλ Tradition, όπου η δολοφονημένη γυναίκα ήταν παρούσα ως επίτιμη καλεσμένη», δήλωσε η υπηρεσία ασφαλείας. Η FSB ανέφερε ότι τα υλικά της έρευνας μεταφέρθηκαν στην Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Το αυτοκίνητο της Ντούγκινα ανατινάχθηκε το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο χωριό Bolshie Vyazemy, στην περιοχή της Μόσχας και η κοπέλα πέθανε επί τόπου. Για το γεγονός αυτό, η Ανακριτική Επιτροπή άνοιξε ποινική δικογραφία. Το τμήμα σημείωσε ότι η δολοφονία έγινε κατά παραγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.