Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι ισχυρίζονται ότι έχουμε μετατρέψει με μυστικό πρόγραμμα, σε UAV - βομβαρδιστικά τα A7 Corsair που είχαμε αποθηκευμένα...!!!

Ένα σοκ περίμενε τους Τούρκους την Τετάρτη, αφού διέρρευσε στην Τουρκία πως η Ελλάδα έχει αναπτύξει μυστικά πρόγραμμα για την μετατροπή των...





Ένα σοκ περίμενε τους Τούρκους την Τετάρτη, αφού διέρρευσε στην Τουρκία πως η Ελλάδα έχει αναπτύξει μυστικά πρόγραμμα για την μετατροπή των βομβαρδιστικών A 7 σε UAV.

Mάλιστα οι Τούρκοι επικαλούνται πηγές κοντά στο ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τις οποίες το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με την πρώτη πτήση του ελληνικού drone Α 7 να έχει αφήσει απολύτως ικανοποιημένη την Αθήνα.

Να θυμίσουμε πως παρόμοιο πρόγραμμα μετατροπής αεροσκαφών έχει πραγματοποιήσει και το Αζερμπαϊτζάν με τα Αντόνοφ.

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε με απολύτη μυστικότητα από την Αθήνα, λένε οι Τούρκοι, οι οποίοι κοιμήθηκαν με τις δάφνες των… Bayraktar (σ.σ. αν και έχουν τσαλακωθεί τα τουρκικά drone στην Ουκρανία τελευταία) και ξύπνησαν με την πιθανότητα η Ελλάδα να βρεθεί με 100 βομβαρδιστικά drone με απείρως καλύτερα χαρακτηριστικά από τα τουρκικά Bayraktar.

Mένει να επιβεβαιωθεί σε βάθος χρόνου η είδηση (σ.σ. αν επιβεβαιωθεί), αλλάζει τελείως τις ισορροπίες και στο επίπεδο των drone στο μυαλό των Τούρκων, την ώρα που η Τουρκία τα τελευταία χρόνια φαινόταν να έχει πάρει… κεφάλι από την Ελλάδα.

Οι τελευταίες πτήσεις των ελληνικών διθέσιων Α 7 Corsair έγιναν το 2014 ενώ οι Τούρκοι σημειώνουν πως η Ελλάδα διαθέτει πάνω από 100 τέτοιου τύπου αεροπλάνα.

Να σημειωθεί πως τα υψηλοπτέρυγα A 7 με Autonomous Free-flight Dispenser System εμβέλειας έως 14 ναυτικά μίλια, έχουν την δυνατότητα μεγάλου φορτίου και εμβέλειας, ενώ μπορούν να πετούν σε χαμηλές ταχύτητες και σε πολύ χαμηλό ύψος, ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ήδη προβληματική τουρκική αεράμυνα.

Συνολικά δύο ελληνικά A 7 έχουν μετατραπεί σε UAV με τους Τούρκους να… υποψιάζονται ότι πίσω από την ελληνική επιτυχία κρύβεται τη INTRACOM DEFENSE.

Πάντως οι Αμερικάνοι εδώ και πολλά χρόνια μετατρέπουν αποσυρθεντα F4 σε QF4 όπου χρησιμοποιούνται για δοκιμές και ιπτάμενους στόχους. Επειδή τους τελείωσαν τα F4 τώρα φτιάχνουν F16 σε QF16,κόστος 1,32 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.