Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεχίζεται το τουρκικό παραλήρημα - προπαρασκευή για πολεμική ένταση... «Έλληνες Αξιωματικοί εκπαιδεύουν μαχητές PKK και DHKP να καίνε τα δάση στην Τουρκία»

    Το τουρκικό παρακράτος και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) είχαν χρησιμοποιήσει συστηματικά το «ασύμμετρο όπλο» των πυρκαγιών ενα...

   



Το τουρκικό παρακράτος και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) είχαν χρησιμοποιήσει συστηματικά το «ασύμμετρο όπλο» των πυρκαγιών εναντίον της πατρίδας μας, γεγονός που παραδέχθηκε και δημόσια ο αποθανών πρώην πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας Μεσούτ Γιλμάζ

"Ο Έλληνας καίει τα δάση μας εδώ και 28 χρόνια", είναι ο τίτλος άρθρου Τουρκικού ΜΜΕ του οποίου τα κυριότερα σημεία είναι τα aκόλουθα:

"Μαχητές του PKK και του DHKP-C, που εκπαιδεύονται σε εμπρησμούς-δολιοφθορές από τις ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις σε στρατόπεδα τρομοκρατίας, διεισδύουν στην Τουρκία και καίνε τoυς «πνεύμονές μας».

Η Ελλάδα χρησιμοποιεί τις δασικές πυρκαγιές ως όπλο κατά της Τουρκίας. Ονόματα που ανέλαβαν υψηλόβαθμες θέσεις τα τελευταία 30 χρόνια δήλωσαν ότι το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές στις συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και του κρίσιμου υπουργικού συμβουλίου. Ενώ τονίζεται ιδιαίτερα ότι οι δασικές πυρκαγιές έχουν παράλληλη πορεία με τις σχέσεις των δύο χωρών, στις κρατικές αναφορές περιλαμβάνονται αναλυτικά και οι ελληνικές δολιοφθορές.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Şükrü Sina Gürel, μιλώντας στην εφημερίδα μας, είπε ότι το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και έχει τεθεί πολλές φορές στην ατζέντα του Υπουργικού Συμβουλίου και του NSC. Ο Gürel είπε, «Στην ειδική έκθεση που ετοίμασε ο Kutlu Savaş, ένας από τους πρώην υφυπουργούς του πρωθυπουργού (περίοδος ANAP), αναφέρεται ξεκάθαρα ότι μαχητές στάλθηκαν στις Περιφέρειες του Αιγαίου και της Μεσογείου για να κάψουν τα δάση μας εκπαιδευόμενοι στην Ελλάδα.

Συνταξιούχος γραφειοκράτης ασφαλείας, σημείωσε ότι πολλές εκθέσεις ετοιμάστηκαν αργότερα για την ίδια κατάσταση, και ότι έχουμε επανειλημμένα στριμώξει την Ελλάδα σε αυτό το θέμα διπλωματικά και πολιτικά. Αν και οι κυβερνήσεις αλλάζουν, συνεχίζουν αυτή τη μέθοδο. Το ελληνικό κράτος έχει ένα πολύ κακό ιστορικό σε αυτό το θέμα», είπε.
Ίδρυσαν Ειδική Μονάδα

Ο απόστρατος Συνταγματάρχης İlhan Yılmaz Cömert, ο οποίος διεξάγει ειδική έρευνα για τη δολιοφθορά των δασών στην Ελλάδα, είπε ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί στις περισσότερες πυρκαγιές στην περιοχή του Αιγαίου, της Μεσογείου και του Μαρμαρά από το 1994.

Ο Κομερτ είπε, «Στο στρατόπεδο του Λαυρίου που ιδρύθηκε από τους Έλληνες, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφόρων (ΕΥΠ) και οι ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις στα νότια της Αθήνας, παρέχουν στους μαχητές PKK, DHKP-C ειδική εκπαίδευση στον τομέα των εμπρησμών και των δολιοφθορών.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα στρατόπεδα όπως ο Νικόλας, ο Δημήτρης Ελένη, η Ξάνθη, η Κινέσα και το Ντιλέσι, τα οποία διατίθενται στο PKK και παρόμοιες τρομοκρατικές δομές. Ωστόσο, η φύση του Λαυρίου είναι διαφορετική. Σε αυτά τα στρατόπεδα που έχει διαθέσει η Ελλάδα, εκτός από εκπαίδευση πολιτικής και ιδεολογικής φύσης διδάσκονται στρατηγικές πολέμου , περιφερειακές επιδρομές 7-9-11 ατόμων, επιβίωση σε φυσικές συνθήκες και πολεμικές ασκήσεις, όπως και η αντιμετώπιση πληροφοριών.

Οι εκπαιδευτές είναι κυρίως Έλληνες αξιωματικοί. Το Λαύριο, από την άλλη, είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών που ξεχωρίζει με εκπαιδεύσεις σε διάφορους τομείς όπως χειροποίητες βόμβες, δολιοφθορές, καύση δασών, εμπρησμό και τρομοκρατία».

Το αποδεικτικό επάρκειας των μελών της ειδικής μονάδας που έχουν συσταθεί από τις ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις για δασικές πυρκαγιές, εμπρησμούς και δολιοφθορές προσδιορίστηκε ως διεξαγωγή ενέργειας στην Τουρκία.

Είναι ένα σύστημα που βασίζεται είτε στη δραστηριότητα πεδίου που σχετίζεται με ένα στρατηγικό ίδρυμα είτε στην ολοκλήρωση της εκπαίδευσης με το κάψιμο των δασών σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας.

Διεισδύουν στην Τουρκία με το πρόσχημα τουριστών, εκπαιδευόμενων, εμπόρων κλπ. Είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών που ξεχωρίζει με εκπαιδεύσεις σε διάφορους τομείς όπως η τρομοκρατία», είπε.

Όχι ανεξάρτητα από τον τουρισμό

Σύμφωνα με τον Cömert, πρώην μέλος της Διοίκησης των Ειδικών Δυνάμεων, υπάρχουν υπολογισμοί σχετικά με την τουριστική περίοδο πίσω από τις δράσεις καύσης δασών, των οποίων το κύριο κίνητρο είναι να προκληθεί εμπορική ζημιά στην Τουρκία.

Ο Κόμερτ είπε, «Επειδή οι τουριστικές εταιρείες έδωσαν προτεραιότητα στην επιλογή της Τουρκίας, κινητοποιήθηκαν απευθείας πράκτορες στο πεδίο,κινητοποιήθηκαν τα «παιδιά της φωτιάς» και άλλες δομές του πυρήνα υπό την ηγεσία των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών. Παράλληλα με την πολιτική ένταση, θέλουν να υπονομεύσουν την τουριστική περίοδο. Αυτές οι φωτιές, που ξέσπασαν σε πολλά σημεία ταυτόχρονα, σίγουρα δεν είναι τυχαίες», είπε.

Ο İsmail Hakkı Pekin, πρώην Αρχηγός του Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου, επιβεβαίωσε επίσης ότι η Ελλάδα ακολουθεί μια μέθοδο προς αυτή την κατεύθυνση σε επίπεδο στρατιωτικών πληροφοριών και είπε: «Η διοίκηση της Αθήνας εμπλέκεται σε ενέργειες που στοχεύουν να βλάψουν το τουριστικό δυναμικό της Τουρκίας καθώς και την εθνική της ασφάλεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.