Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κούρδοι σκοτώνουν εν ψυχρώ Τούρκους στρατιώτες ενώ τουρκική βάση στο Ιράκ δέχθηκε επίθεση με drone (Βίντεο)

Μαύρα κοράκια μαζεύτηκαν στο Ιράκ για τους Τούρκους στρατιώτες που γίνονται καθημερινά θύματα της αλαζονείας του καθεστώτος Ερντογάν Η ...





Μαύρα κοράκια μαζεύτηκαν στο Ιράκ για τους Τούρκους στρατιώτες που γίνονται καθημερινά θύματα της αλαζονείας του καθεστώτος Ερντογάν

Η κουρδική μονάδα “Εκδίκησης του Μάρτυρα Bedran Gundikremo” δημοσίευσε πλάνα από τη δράση που πραγματοποίησαν οι μονάδες τους εναντίον των τουρκικών δυνάμεων εισβολής στο Βορειο Ιράκ με βαρέα όπλα στις 5.20 π.μ. της 21ης ​​Ιουλίου 2022.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο φαίνονται Τούρκοι στρατιώτες να σκοτώνονται ενώ οι υπόλοιποι φεύγουν πανικόβλητοι.

Οι νεκροί Τούρκοι στρατιώτες αποσιωπούνται επιμελώς, ενώ το κλίμα στα βίντεο των επισκέψεων στα πρόσωπα των στρατιωτών του Ερντογάν, κρύβουν πίσω από τις φωνές με τα γνωστά υψίφωνα συνθήματα, την απόγνωση, την θλίψη και κυρίως τον τρόμο.

Οι απώλειες των Τούρκων που ανακοινώνουν οι Κούρδοι τις περισσότερες φορές είναι αληθινές, ενώ τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για το αλαζονικό τουρκικό καθεστώς, που θα πληρώσει πολύ ακριβά για τα εγκλήματα του σε Συρία και Ιράκ.



Επίθεση με drone σε τουρκικές βάσεις

Τα κουρδικά μέσα ενημέρωσης στο Ιράκ ανέφεραν το απόγευμα της Παρασκευής ότι μια τουρκική βάση που βρίσκεται στην περιοχή του Κουρδιστάν του Ιράκ έγινε στόχος με δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Η επίθεση στην τουρκική βάση πραγματοποιήθηκε στα βόρεια της επαρχίας Ντοχούκ, σύμφωνα με την πηγή. Δύο άγνωστες ομάδες που αυτοπροσδιορίστηκαν ως Ιρακινοί μαχητές, ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε τουρκικές βάσεις στην περιοχή του Κουρδιστάν του Ιράκ.

Η αναφερόμενη ομάδα ανακοίνωσε στο κανάλι της στο Telegram, δημοσιεύοντας βίντεο, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ειδική επιχείρηση που διεξήχθη με πλήθος drones μεγάλης εμβέλειας εναντίον της τουρκικής βάσης στην περιοχή Bamarni της επαρχίας Dohuk.

«Εάν οι τουρκικές δυνάμεις δεν αποσυρθούν από το έδαφος του Ιράκ, οι επόμενες επιθέσεις μας θα είναι εντός του εδάφους της Τουρκίας», προειδοποίησε η οργάνωση.

Από την άλλη, άλλη ομάδα με ανακοίνωσή της ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτες στην τουρκική βάση Ζελικάν. Το Αντιτρομοκρατικό Κέντρο Κουρδιστάν του Ιρακινού Κουρδιστάν ανακοίνωσε χθες το βράδυ σε ανακοίνωσή του ότι η βάση Ζέλικαν δέχτηκε επίθεση με τρεις ρουκέτες, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε.

Αυτές οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν αφού ιρακινές πηγές ανέφεραν το απόγευμα της Τετάρτης ότι αρκετοί άμαχοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης τουρκικού πυροβολικού στο βόρειο Ιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.