Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν υπάρχουν τούρκοι... Βγαίνουν όλοι Έλληνες! Τούρκος καθηγητής ζητά να απαγορευτούν τα τεστ DNA στην Τουρκία !

Τρέμει το τουρκικό καθεστώς για την ελληνικότητα εκατομμυρίων “Τούρκων” πολιτών Από κοινού, Τούρκοι ισλαμιστές και εθνικιστές, τρέμουν στην...




Τρέμει το τουρκικό καθεστώς για την ελληνικότητα εκατομμυρίων “Τούρκων” πολιτών

Από κοινού, Τούρκοι ισλαμιστές και εθνικιστές, τρέμουν στην κυριολεξία την αλήθεια για το ποια πραγματικά είναι η καταγωγή τους, αφού όταν αυτό αποκαλυφθεί σε όλη της της έκταση και επιστημονικά, ενδεχομένως να έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην γειτονική χώρα.



“Οι εξετάσεις DNA πρέπει να απαγορευτούν στην Τουρκία. Οι εταιρείες που κάνουν αυτές τις δοκιμές είναι φιλοδυτικές και λένε ψευδώς στον τουρκικό λαό ότι έχετε ελληνικό DNA! Τα τεστ DNA είναι ψέματα και μια δραστηριότητα για να μας κάνουν Έλληνες”, δήλωσε ο Τούρκος καθηγητής Gökhan Kartal του πανεπιστημίου Ömer Halisdemir.

Το Πανεπιστήμιο Niğde Ömer Halisdemir είναι ένα δημόσιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που βρίσκεται στην Νίγδη της Μικράς Ασίας (Niğde)στην Τουρκία.

Διαθέτει έξι σχολές, δύο ινστιτούτα, δύο κολέγια και έξι επαγγελματικά κολέγια. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται 6 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.