Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία: Εμφανίστηκαν τεράστιες πινακίδες «Η Αλάσκα είναι δική μας»

   Τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες με το σύνθημα «Η Αλάσκα είναι δική μας» εμφανίστηκαν στους δρόμους της ρωσικής πόλης Κρασνογιάρσκ της Σ...

  




Τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες με το σύνθημα «Η Αλάσκα είναι δική μας» εμφανίστηκαν στους δρόμους της ρωσικής πόλης Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας και οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσαν θύελλα συναισθημάτων.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ένα μέρος των χρηστών ενέκρινε την επιγραφή, αλλά υπήρξαν και πολλοί αγανακτισμένοι.

Το γραφείο Τύπου του κυβερνήτη της περιφέρειας Κρασνογιάρσκ ενημέρωσε το RIA Novosti ότι η περιφερειακή διοίκηση «δεν έχει καμία σχέση με τις διαφημιστικές πινακίδες».

Το δημαρχείο διέψευσε επίσης ότι έχει σχέση μαζί τους, προσθέτοντας ότι ενημερώθηκαν για την τοποθέτησή τους από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ωστόσο, το «λάδι στη φωτιά» αποδείχθηκε ότι ήταν μια δήλωση την ίδια στιγμή του προέδρου της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια συνάντησης: «Η Αμερική πρέπει πάντα να θυμάται ότι η Ρωσία έχει κάτι να πάρει πίσω, για παράδειγμα, την Αλάσκα».

Μια μέρα μετά την εμφάνιση των πινακίδων, έγινε σαφές ότι τοποθετήθηκαν από το εργοστάσιο του Krasnoyarsk "Alaska", το οποίο ασχολείται με την παραγωγή και την πώληση ρυμουλκούμενων για επιβατικά αυτοκίνητα. Η ιδέα ήταν ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου, ανέφερε η «TVK Krasnoyarsk».

«Αυτή είναι η πρωτοβουλία του διευθυντή μας. Έτσι αποφάσισε να δείξει πατριωτισμό τώρα, στο πλαίσιο της απαγόρευσης των εισαγωγών. Ο κόσμος ρωτά και γενικά αντιδρά θετικά. Το εργοστάσιό μας έχει ήδη επιτύχει όσον αφορά την υποκατάσταση των εισαγωγών: μετά την αντικατάσταση ξένων ανταλλακτικών με τοπικά εξαρτήματα , η ποιότητα των προϊόντων έχει βελτιωθεί. Βλέπουμε μόνο όφελος σε αυτή την κατάσταση - υπάρχουν ήδη αξιοσημείωτα αποτελέσματα στη βελτίωση και την επέκταση της παραγωγής», σχολίασε η εταιρεία.

--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.