Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπαρχιπυροσβέστης τραυματίστηκε σε φωτιά στην Ηλεία - Απομακρύνονται κάτοικοι από τα Άγναντα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγναντα Ηλείας. Στην περιοχή επιχειρούν 57 πυροσβέστες μ...





Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγναντα Ηλείας.

Στην περιοχή επιχειρούν 57 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Ένας υπαρχιπυροσβέστης υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς. Ο υπαρχιπυροσβέστης διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το μέτωπο είναι σχετικά κοντά στον οικισμό 'Αγναντα, αλλά δεν απειλείται άμεσα κατοικημένη περιοχή, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν συνεχώς, ώστε να μην κινδυνεύσει ο οικισμός.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο patrisnews.com, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου, ζητήθηκε λεωφορείο για να απομακρύνει κατοίκους του χωριού, ενώ όπως τόνισε, γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από την πυροσβεστική υπηρεσία για να περιοριστεί το μέτωπο, όμως οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τοπικά μέσα, η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς της Ροδιάς και του Λουκά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.