Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ελλάδα απαγόρευσε την είσοδο στον τούρκο Αντιπρόεδρο για τους τούρκους του εξωτερικού που ερχόταν για την κηδεία του πράκτορα ψευτομουφτή!

Οι ελληνικές Αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα στον Αμπντουλχαντί Τουρούς, Αντιπρόεδρο της Προεδρίας για τους Τούρκους Εξωτερικού και τ...




Οι ελληνικές Αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα στον Αμπντουλχαντί Τουρούς, Αντιπρόεδρο της Προεδρίας για τους Τούρκους Εξωτερικού και τις Συναφείς Κοινότητες (YTB)

Την είσοδο στη χώρα απαγόρευσαν οι ελληνικές Αρχές στον Αντιπρόεδρο της Προεδρίας για τους Τούρκους Εξωτερικού και τις Συναφείς Κοινότητες (YTB), Αμντουλχαντί Τουρούς.

Ο τελευταίος σκόπευε να εισέλθει στη χώρα προκειμένου να μεταβεί στην πόλη της Ξάνθης και να παραστεί το απόγευμα της Παρασκευής στην κηδεία του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απαγόρευση εισόδου επιβλήθηκε για λόγους εθνικής ασφάλειας και αφορά τόσο τον Αντιπρόεδρο όσο και τον Πρόεδρο της YTB. Τελευταία φορά που ο Αμπντουλχαντί Τουρούς βρέθηκε στην Ελλάδα ήταν τον περασμένο χρόνο, όταν επισκέφθηκε την περιοχή της Θράκης κατά το μήνα του Ραμαζανιού.

*Στη φωτογραφία, ο Αμπντουλχαντί Τουρούς με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.