Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Πούτιν πρότεινε (;) να κατασκευαστεί ένα τουρκικό εργοστάσιο μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Ρωσία

Πολύ στενότερες γίνονται οι σχέσεις Μόσχας-Άγκυρας. Δεν είναι μόνο τα σιτηρά, ή η συνάντηση των δύο προέδρων στο Ιράν, ούτε καν η νέα επαφή ...





Πολύ στενότερες γίνονται οι σχέσεις Μόσχας-Άγκυρας. Δεν είναι μόνο τα σιτηρά, ή η συνάντηση των δύο προέδρων στο Ιράν, ούτε καν η νέα επαφή στο Σότσι που ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα.

Η τουρκική εταιρεία μη επανδρωμένων αεροσκαφών Baykar φέρεται να έχει δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν ήθελε επίσης να δημιουργήσει μια παρόμοια εγκατάσταση στη Ρωσία, αποκάλυψε σήμερα ΜΜΕ, το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνει επίσημα η Άγκυρα.

Σύμφωνα με το CNN Turk, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στους συναδέλφους του σε συνεδρίαση του ΑΚΡ την Δευτέρα, ότι ο Πούτιν τον πλησίασε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης στην Τεχεράνη για να του προτείνει συμφωνία με την τουρκική εταιρεία Baykar για την παραγωγή επιθετικών drones της, τα οποία έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά κατά των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

«Ο Πούτιν μου είπε ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Μπαϊκάρ», φέρεται να είπε ο Ερντογάν.

«Πρότεινε να ιδρύσει ένα εργοστάσιο στη Ρωσία όπως έκανε ο [Bayakr] στα ΗΑΕ», είπε ο Τούρκος πρόεδρος. Ένας εκπρόσωπος της Baykar αρνήθηκε ότι η εταιρεία είχε δημιουργήσει εργοστάσιο στα ΗΑΕ. Ο Τούρκος εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τη ρωσική πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.