Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταδιώξεις και επεισοδιακές συλλήψεις διακινητών λαθρομεταναστών στον Έβρο

Αρκετή δουλειά είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, που κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες δυο πλήγματα στα κυκλώματα διακ...





Αρκετή δουλειά είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, που κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες δυο πλήγματα στα κυκλώματα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών σε διαφορετικές περιοχές του Έβρου. Και στις δυο περιπτώσεις, όμως, διαδραματίστηκαν σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες!

Η πρώτη περίπτωση εκτυλίχθηκε σε μια αγροτική οδό κοντά στον οικισμό της Νίψας, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που μετέφερε στην ενδοχώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Ο αλλοδαπός διακινητής που το οδηγούσε δεν σταμάτησε στο σήμα τους και ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό στο οποίο προσέκρουσε προκαλώντας φθορές.

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο διακινητής αντιστάθηκε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και είχε δηλωθεί η υπεξαίρεσή του την περασμένη Πέμπτη σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Σε μια άλλη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών καταδίωξαν σε αγροτική οδό κοντά στον οικισμό του Μαΐστρου ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά ο αλλοδαπός που μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε στο σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ωστόσο,το όχημα βγήκε από την πορεία του, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες! Στη συνέχεια, επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά δεν τα κατάφερε. Από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

Τόσο οι δυο διακινητές, που δεν διέθεταν δίπλωμα οδήγησης, όσο και οι μετανάστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κ.Ο.Κ. Και παράνομη είσοδο στη χώρα, κατά περίπτωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.