Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οργή στην Κύπρο για τους λαθρομετενάστες... «Τους βρίσκουμε να κάθονται στα τραπέζια μας» - ΒΙΝΤΕΟ

  Την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί με τους μετανάστες που συρρέουν στα γραφείου των ΥΚΕ εξέφρασαν κάτοικοι της περιοχής ...

 



Την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί με τους μετανάστες που συρρέουν στα γραφείου των ΥΚΕ εξέφρασαν κάτοικοι της περιοχής της Λακατάμειας στη Λευκωσία.

«Είναι μια απερίγραπτη κατάσταση μέρα νύχτα. Τη νύχτα δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, έχει κόσμο που έφυγε από τα σπίτια του και νοικιάζει αλλού γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είναι τρομερή οχλαγωγία, ακαθαρσία, τους βρίσκουμε μέσα στην αυλή μας να κάθονται στα τραπέζια μας. Δεν τους ελέγχει κανένας και το άσχημο είναι ότι εάν σκοπεύει οποιαδήποτε υπηρεσία να τους κάνει διαρρύθμιση του κτιρίου, να τους αφήσει εδώ, θα είναι έγκλημα για τους κατοίκους. Έχουμε μωρά, τα οποία επηρεάζονται πάρα πολύ που βλέπουν αυτή την κατάσταση μέρα νύχτα. Την ευθύνη την έχει το κράτος φυσικά», ανέφερε στην κάμερα του Σίγμα κάτοικος της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι στο Κέντρο Προσωρινής Υποδοχής «Πουρνάρα» θα εξυπηρετούνται από αύριο οι αιτητές ασύλου με καταχώρηση των αιτήσεων στον χώρο του Κέντρου, δήλωσε σήμερα η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κα Αναστασία Ανθούση, στο περιθώριο επιτόπιας επίσκεψής της στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών Λακατάμειας.

Όπως δήλωσε η κα Ανθούση, οι εικόνες που παρακολουθούμε στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών Λακατάμειας είναι ανεπίτρεπτες. Για να διορθωθεί η κατάσταση, λαμβάνονται διάφορα διορθωτικά μέτρα σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τις άλλες συναρμόδιες Υπηρεσίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.